Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Hazai pályán a Békéscsaba ellen

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a Békéscsaba 1912 Előre gárdáját fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Hazai pályán a Békéscsaba ellen

Az előző bajnoki fordulóban csapatunk Dorogon, küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot. Reményeink szerint ez a győzelem, és az előtte bravúrosan kiharcolt MOL Magyar Kupa továbbjutás lökést ad az együttesnek, és a következő, Békéscsaba elleni meccsen is sikeresek lesznek. Könnyűnek semmiképp sem nevezhető a vasárnapi összecsapás, mivel a vendégeknek minden pontra szükségük van, amiért várhatóan keményen fognak küzdeni. A békéscsabai lila-fehérek az eddigi tizenhárom mérkőzésükből hármat nyertek meg, szintén háromszor játszottak döntetlent, és hét alkalommal szenvedtek vereséget. Az így megszerzett tizenkét pontjukkal a tabella 18. helyét foglalják el. A szakmai stáb felkészítette a játékosokat rá, hogy minden labdáét keményen meg kell küzdeni, és maximális koncentrációra lesz szükség a kilencven perc során.

Ahogy korábban is elmondtam már, hogy mi szeretnénk dominálni a mérkőzéseken, és támadólag akarunk fellépni – kezdte Tímár Krisztián. – Nyilván ezek a meccsek nagyon nehezek, mert az ellenfél szeretne elmozdulni a kiesőzónából. Feltérképeztük a Békéscsabát, mindenféleképp több van bennük, mint amit eddig mutattak, de hazai pályán nem is lehet más célunk, mint megnyerni a mérkőzést, és tovább gyűjteni a pontokat, mert szeretnénk zárkózni felfelé a tabellán.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink