Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Folytatni a jó sorozatot

Az NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában az Érdet fogadja hazai pályán az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Folytatni a jó sorozatot

Jó formában készülnek akadémistáink a hétvégi, Érd elleni mérkőzésre, ugyanis a csapat az utolsó három bajnokiját egyaránt megnyerte. Legutóbb hétközi meccsen, Zalaegerszegen gyűjtötték be a három pontot Antonio Munoz tanítványai. Az Érd ellen kiélezett kilencven percre van kilátás, ugyanis vasárnapi vendégünk közvetlen előttünk áll a tabellán, két ponttal megelőzve az ETO-t. Eddigi tizennégy fellépésükből nyolcszor tudtak győzni és hat alkalommal szenvedtek vereséget. A vezetőedző reméli, hogy továbbra is azt a meggyőző játékot mutatja a csapat, amit az elmúlt mérkőzéseken is.

Kemény mérkőzésre számítunk az Érd ellen, ugyanis mind támadásban, mind pedig védekezésben nagyon kompaktak. Maximális koncentrációra lesz szükségünk, a saját játékstílusunkat kell játszanunk most is. Bízunk benne, hogy meg tudjuk nyerni zsinórban a negyedik meccsünket is – mondta Antonio Munoz.

További híreink

A Mór ellen az újabb három pontért

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Csornára látogatnak az akadémisták

Csornára látogatnak az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában ezúttal is megyebeli csapattal találkozik az ETO Akadémia, fiataljaink ugyanis a Csornához látogatnak ezúttal szombaton, ahol 13 órától lépnek pályára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink