Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Két gól öt perc alatt

Az NB III előző fordulójában Zalaegerszegen lépett pályára az ETO Akadémia, ahol az élvonalbeli gárda második csapata ellen a találkozó elején szerzett góloknak köszönhetően győzni tudtak fiataljaink.

Két gól öt perc alatt

A múlt vasárnapról szerdára halasztott mérkőzésen a harmadosztályú ETO Akadémia a Zalaegerszeg második csapatával találkozott, és a jó kezdésnek köszönhetően begyűjtötte a három pontot. A találkozón már az első öt percben két gólt szerző Szabó Tamás – aki eddig remek szezont fut az NB III-ban – bízik benne, hogy a többi mérkőzésen is eredményesek tudnak lenni, és megmutatják, mire képes ez a csapat.

Úgy terveztük, hogy már az első perctől kezdve átvesszük az irányítást, ami sikerült is, hiszen nagyon korán kétgólos előnybe kerültünk – kezdte Szabó Tamás. – Próbáltunk minél több helyzetet kialakítani, és az volt a kulcsa a győzelmünknek, hogy a kapu előtt kellően határozottak voltunk. A második félidőben a dominanciánk sajnos kicsit visszaesett, és azt éreztem, hogy inkább ráültünk az eredményre. Nagyon örülök, hogy két gólt is sikerült szereznem, reményeim szerint a folytatás is hasonlóan alakul a csapat számára.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink