Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelem korai gólokkal

Az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában Zalaegerszegen lépett pályára az ETO Akadémia, ahol a ZTE második csapatával találkozott és fiataljaink a korán szerzett gólokkal már a mérkőzés elején eldöntötték a három pont sorsát.

Győzelem korai gólokkal

ZTE FC II. – ETO Akadémia 1-3 (0-3)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna. V.: Kovács T. (Nagy B., Gyurka).

ZTE II. FC: Németh E. – Dóczi (Bolla 46’), Király, Boros (Murár 82’), Koszovcsuk (Bedő 46’), Kovács B., Baloteli (Kryvotsiuk 58’), Varga L. (Bedővári 46’), Papp, Gergely, Klausz. Vezetőedző: Koller Zoltán.

ETO Akadémia: Ruisz – Deákovits (Bognár 76’), Csáki, Gasztos (Tullner 78’), Vincze, Vingler, Szabó T. (Ignácz 76’), Tóth R. (Németh O. 62’), Sipőcz, Huszár (Mitring 62’), Bacsa. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Baloteli (52’) ill. Szabó T. (2’, 5’), Bacsa (23’).

Remekül kezdték fiataljaink a mérkőzést, már a 3. percben sikerült megszerezni a vezetést. Vingler mélységi indítása után Bacsa ment el a jobb oldalon, majd visszapasszolt az érkező Szabó T. elé, aki tizenkét méterről a kapu bal oldalába lőtt 0-1. Két perccel később máris kétgólosra nőt az előny. Sipőczöt buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Szabó T. értékesítette 0-2. A 23. percben egy megpattanó szöglet után került a labda a hosszún helyezkedő Huszár elé, aki kapásból lőtt, az ötösön álló Bacsáról a hálóba pattant a labda 0-3. A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, az 52. percben egy bal oldali szögletet követően Baloteli fejelt a rövidbe 1-3. A 68. percben büntetőhöz jutott a zalaegerszegi csapat, amit Papp végzett el. A balra tartó lövést Ruisz a kapufára tolta, majd a kialakult kavarodás után kapusunk begyűjtötte a labdát. Ezután több komolyabb helyzet már nem alakult ki egyik kapu előtt sem, így akadémistáink a korai góloknak köszönhetően megnyerték az találkozót és három ponttal térhetnek haza.

Antonio Munoz: - 

Jó meccset játszott a csapat. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést és gyorsan három gólt is tudtunk szerezni, majd kézben tartottuk a eredményt. A második félidőben kaptunk egy gólt rögzített helyzetből, de a csapat nagyon jó munkát végzett és megszereztük a három. Gratulálok a fiúknak!

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink