Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hétközi mérkőzés a harmadosztályban

Az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójából szerdára halaszott mérkőzését játssza szerdán kora délután az ETO Akadémia. Fiataljaink Zalaegerszegen lépnek pályára 13 órától az élvonalbeli gárda második csapata ellen.

Hétközi mérkőzés a harmadosztályban

Az ETO Akadémia az előző fordulóban hazai pályán győzte le 3-1-re a Teskánd együttesét, ezzel pedig fiataljaink felléptek a tabellán a 8. helyre. Mivel nagyon sűrű a mezőny, egy újabb győzelemmel ismét ugorhatnának a táblázaton Antonio Munoz tanítványai. Ehhez az kell, hogy szerdán a Zalaegerszeg második csapata ellen a tőlük megszokott játékot nyújtsák, ami remélhetőleg gólokkal is párosul majd. Szerdai ellenfelünk eddigi tizenhárom mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer játszott döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjukkal a tabella 17. helyén állnak. Mivel vendéglátónknak minden pontra szüksége van, így nehéz kilencven percre van kilátás, ám a szakmai stáb felkészítette a játékosokat a találkozóra, és bíznak a jó eredményben.

Nagyon fontos meccset fogunk játszani a Zalaegerszeg második csapata ellen, ahol szeretnénk úgy futballozni, ahogy az elmúlt mérkőzéseken – kezdte Antonio Munoz. – Nehéz kilencven perc lesz, végig agresszívnek kell lennünk labdával és labda nélkül egyaránt.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink