Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csinger túl van a műtéten

A bravúros továbbjutással véget érő MOL Magyar Kupa mérkőzés utolsó pillanatiban megsérülő Csinger Márk túl van a műtéten, optimistán tekint a jövőbe, és reményei szerint minél előbb a társaival készülhet újra.

Csinger túl van a műtéten

Csinger Márk a Kecskemét elleni MOL Magyar Kupa 94. percében egy kapuskirúgást követően a levegőben ütközött ellenfelével, majd olyan rosszul érkezett a talajra, hogy fiatal védőnk kulcscsonttörést szenvedett. Csinger azóta túl van a műtéten, és már most nagyon várja, hogy újra a csapattal készülhessen.

Először nagyon megijedtem, mert korábban még nem volt eltörve egyetlen csontom sem, de aztán szerencsére megnyugtattak, és a fájdalom sem volt annyira erős. Már a mérkőzés másnapján megoperáltak, csavarokat és fémlapot ültettek be a vállamba. Szerencsére jól sikerült a műtét, ezen a héten, vagy a jövő héten szedik ki a varratokat, és utána kezdhetem el a gyógytornát, de addig is lábra erősíthetek, amíg a társaim a kinti edzéseket végzik, addig én biciklizek. A doktor úr azt mondta, hogy négy-hat hét a teljes felépülés, utána állhatok teljes mértékben a csapat rendelkezésére. Addig is keményen készülök, és várom, hogy újra teljes értékű munkát végezhessek – mondta Csinger Márk.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink