Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A győztes úton maradni!

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Dorogon vendégszerepelt az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol Priskin Tamás második félidőben szerzett fejesgóljával sikerült begyűjteni a három pontot.

A győztes úton maradni!

A bravúros MOL Magyar Kupa továbbjutás után ismét a bajnokságban kellett helytállnia csapatunknak múlt szombaton a Dorog vendégeként. Az első félidő nem hozott gólt, így 0-0-val vonulhattak szünetre a csapatok. A szünetben, és a második félidő elején változtatott a csapaton Tímár Krisztián vezetőedző, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis az 57. percben egy jobboldali beadást követően Priskin Tamás fejelt a hazaiak hálójába, ezzel kialakítva a végeredményt. Rutinos támadónk bízik benne, hogy ez a győzelem lökést adhat a csapatnak a hátralévő mérkőzésekre.

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amit egy nagyon fizikális csapat ellen játszottunk – kezdte Priskin Tamás. – Tudtuk, hogy kemény feladat vár ránk Dorogon, nagyon örülünk a három pontnak, főleg annak tükrében, hogy az előző meccseken nem sikerült nyernünk. Ezen az úton kell tovább haladnunk, reményeink szerint ez lendületet adhat a folytatásra. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy sikerült eredményesnek lennem. Volt egy nagyszerű beadás szélről, szerencsére egy védő belecsúsztatott, ami segített, hogy eljusson hozzám a labda, utána pedig már nem volt nehéz dolgom, a hálóba kellett fejelnem. Örülök, hogy megszereztem az első gólom a bajnokságban, bízom benne, hogy ez több lesz a későbbiekben.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink