Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskin fejese három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Dorogra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol gólnélküli első félidőt követően Priskin fejes góljának köszönhetően megnyertük a mérkőzést.

Priskin fejese három pontot ért

Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Dorogi FC – ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion. V.: Bana (Kiss B., Varga G.).

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Gyurácz, Keresztes, Papp Má., Lénárth, Sztojka, Albert (Lustyik 80'), Magyari (Szedlár 63'), Vígh (Paudits 65'), Barna (Oldal 63'). Vezetőedző: Marián Sluka.

ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K. (Kiss Ba. 82'), Papp Mi., Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma, Kovács I. (Tuboly 54'), Vitális (Lacza 54'), Kiss Be. (Kiss M. 91'), Borsos (Priskin 46'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Priskin (57’).

A 6. percben Vitális gurított vissza az érkező Benczenleitner elé, akinek lövésébe egy hazai védő az utolsó pillanatban tudott belevetődni. A 23. percben veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a Dorog, Sztojka küldte kapura, amit Fadgyas szögletre tudott tolni. Kilenc perccel később Albert kemény lövése után kellett Fadgyasnak nagyot védenie. A 49. percben egy hazai támadás futott a bal oldalunkon, aminek végén Vígh fejelt a kapunk fölé. Nem sokkal később Sztojka próbálkozott lövéssel, ám elkerülte a kapunkat. Az 57. percben megszereztük a vezetést! Kovács K. baloldali beadásába egy védő belecsúsztatott, így került Priskinhez, aki a hálóba bólintott 0-1. Kevéssel ezután Lacza került helyzetbe, lövése után hatalmasat védett Borsos. A 82. percben egy baloldali beadást követően Kárász fejelt, a labda a felső kapufát érintve hagyta el a játékteret. Az utolsó percben Lacza beadása után Priskin nagy helyzetben fejelt a kapu mellé. Ezután több helyzet már nem alakult ki, így egygólos győzelemmel utazhatunk haza Dorogról.

Tímár Krisztián:  A hétközi kupamérkőzés miatt az első félidőben tompábbak voltunk a kelleténél, emiatt változtattunk többet a szünetben, illetve kicsivel a szünet után. A második játékrészben a cseréinknek is köszönhetően már helyzeteket alakítottunk ki, gólt szereztünk, így úgy gondolom, megérdemelten győztünk.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink