Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fontos pontokért Dorogon

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában idegenben lép pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk Dorogra látogat, ahol szombaton 13 órától lép pályára. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Fontos pontokért Dorogon

A keddi, bravúros továbbjutással végződő MOL Magyar Kupa mérkőzés után, ezúttal a bajnokságban kell helytállnia csapatunknak. A vasárnapi ünnepnap miatt szombaton kerül megrendezésre a bajnoki forduló, ahol Dorogon lép pályára az ETO. Hétvégi ellenfelünk eddig tizenkét mérkőzéséből kettőt tudott megnyerni, négyszer játszott döntetlent, és hat alkalommal szenvedett verséget. Az így begyűjtött tíz pontjával az utolsó előtti, 19. helyet foglalja el a tabellán. Ettől függetlenül nem szabad félvállról venni a mérkőzést, ugyanis a Dorognak minden pontra szüksége van, emellett a múltban már többször is megtréfáltak minket. A szakmai stáb kellően felkészítette a játékosokat, akik azzal a céllal lépnek pályára, hogy begyűjtsék a három pontot.

Tisztában vagyok a csapatom játékával, támadólag fogunk fellépni Dorogon – kezdte Tímár Krisztián vezetőedző. – Arra számítok, hogy keményen fognak védekezni, nekünk ezt kell majd feltörnünk, de nyilván bármi történhet, lehet, hogy más taktikával készülnek ellenünk. Az biztos, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, nagy szükségük van a pontokra, küzdelmes találkozóra számítok, de komoly céljaink vannak, fontos, hogy nyerni tudjunk idegenben.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink