Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Továbbjutást ért a parádés gól

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, és borítva a papírformát, együttesünk 1-0-s győzelemmel jutott a következő körbe.

Továbbjutást ért a parádés gól

 Fotó: Nagy Gábor

A jó formában lévő, jelenleg az NB I második helyén álló Kecskemét látogatott Győrbe a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. A papírformát tekintve a vendégek voltak a találkozó esélyesei, de ahogy a tavalyi kiírásban, idén is sikerült ezt csapatunknak borítania, és 1-0-s győzelemmel jutottunk a nyolcaddöntőbe. A győztes találat szerzője, Kiss Bence az egész mérkőzés során jó teljesítményt nyújtott, gólja előtt pedig klasszis megoldással verte át védőit, majd a kapufa érintésével bombázott a hálóba.

Nehéz mérkőzésre számítottunk egy élvonalbeli csapat ellen, ami aztán be is igazolódott – kezdte Kiss Bence. – Az első félidőben inkább mi domináltunk, a másodikban pedig a vendégek, akkor már jobban ránk jöttek. Próbáltunk jól védekezni, végül ez is volt a kulcsa a továbbjutásnak, sikerült hátul nullára lehozni. Nagy munkát tettünk bele a meccsbe, és véleményem szerint megérdemelten jutottunk tovább, boldog vagyok, hogy góllal segítettem a csapatot ebben. Először azt hittem, hogy közelebb van hozzám a védő, próbáltam áthúzni a lába fölött a labdát, ami sikerült is, utána pedig már nem volt más gondolatom, mint ballal a léc alá lőni.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink