Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Továbbjutást ért a parádés gól

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, és borítva a papírformát, együttesünk 1-0-s győzelemmel jutott a következő körbe.

Továbbjutást ért a parádés gól

 Fotó: Nagy Gábor

A jó formában lévő, jelenleg az NB I második helyén álló Kecskemét látogatott Győrbe a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. A papírformát tekintve a vendégek voltak a találkozó esélyesei, de ahogy a tavalyi kiírásban, idén is sikerült ezt csapatunknak borítania, és 1-0-s győzelemmel jutottunk a nyolcaddöntőbe. A győztes találat szerzője, Kiss Bence az egész mérkőzés során jó teljesítményt nyújtott, gólja előtt pedig klasszis megoldással verte át védőit, majd a kapufa érintésével bombázott a hálóba.

Nehéz mérkőzésre számítottunk egy élvonalbeli csapat ellen, ami aztán be is igazolódott – kezdte Kiss Bence. – Az első félidőben inkább mi domináltunk, a másodikban pedig a vendégek, akkor már jobban ránk jöttek. Próbáltunk jól védekezni, végül ez is volt a kulcsa a továbbjutásnak, sikerült hátul nullára lehozni. Nagy munkát tettünk bele a meccsbe, és véleményem szerint megérdemelten jutottunk tovább, boldog vagyok, hogy góllal segítettem a csapatot ebben. Először azt hittem, hogy közelebb van hozzám a védő, próbáltam áthúzni a lába fölött a labdát, ami sikerült is, utána pedig már nem volt más gondolatom, mint ballal a léc alá lőni.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink