Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kemény feladat előtt a Kupában

A MOL Magyar Kupa 4. fordulóján az élvonalbeli Kecskemét gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata kedden 17 órától az ETO Stadionban. A mérkőzés az MLSZ korábban kiszabott büntetése értelmében zárt kapuk között kerül megrendezésre, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti!

Kemény feladat előtt a Kupában

Csapatunk a MOL Magyar Kupa előző fordulójában magabiztos, 4-0-s győzelemmel lépett tovább a megyei első osztályú Pécsvárad ellenében. A soroslás után kiderült, hogy a következő körben már nem lesz ennyire könnyű dolgunk, sőt nagyon kemény feladat előtt áll Tímár Krisztián együttese, ugyanis a tavalyi bajnokság egyik feljutója, az azóta elsőosztályú, és ott is remekül szereplő Kecskemét látogat Győrbe. A lila fehérek az jelenleg a Ferencváros mögött az NB I 2. helyén állnak, a kupában pedig Tiszakécskén győztek 3-0-ra legutóbb. Mivel nagyon sűrűn követik egymás a mérkőzések, a szakmai stábnak forgatnia kell a csapatot, emellett bíznak abban is, hogy sikerült meglepetést okozni, és a következő körbe jutni hazai pályán.

Nagyon motiváltak vagyunk, a holnapi mérkőzés egy jó erőfelmérő lesz az NB I egyik meglepetéscsapata ellen – kezdte Tímár Krisztián. – Egyértelműen nehéz kilencven percre számítunk, folyamatosan formálódunk, javulunk, és javítjuk a hibákat, bízom a csapatban, úgy gondolom, hogy fel tudjuk venni velük a versenyt, és a tavalyi szerepléshez hasonlóan, most is kiharcolhatjuk a továbbjutást.

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink