Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Fontos információk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban

Kedves ETO-Szurkolók és Vendégszurkolók! A holnap délután 17 órakor megrendezésre kerülő, ETO FC Győr – Kecskeméti TE MOL Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban az alábbi fontos információkat szeretnénk megosztani.

Fontos információk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban

Ahogy korábban már jeleztük, a tavalyi, Ferencváros elleni kupamérkőzésen történtek miatt a holnapi mérkőzésünket zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ez azt jelenti, hogy a Fegyelmi Szabályzat szerint a hazai szektorokba nem árusíthatunk jegyet és a hazai, bérletes szurkolóinkat sem engedhetjük be, ellenben a vendégcsapat szurkolói részére fenntartott szektorba a vonatkozó MLSZ szabályzatban előírt létszámban és feltételek mellett a vendég szurkolók számára biztosítani kell a jegyvásárlás lehetőségét.

A vendégpénztár 120 perccel a mérkőzés előtt, azaz 15 órakor nyit, a vendégszektorban pedig büfé és mosdó áll majd a vendégszurkolók rendelkezésére. A teljes árú vendégjegy 1500 Ft, a féláras (diák/nyugdíjas) jegy 750 Ft, 14 éven aluliaknak pedig a mérkőzés megtekintése ingyenes, ehhez a jegypénztárban 0 Ft-os regisztrációs jegyet kell kérni.

A vendégszektorba csak a vendég csapat, azaz a Kecskeméti TE szurkolói vehetnek jegyet, a jegyvásárláshoz pedig Bács-Kiskun megyei lakcímkártya szükséges, ezt mindenkinél ellenőrizni fogja az illetékes biztonsági személyzet, a helyszínt biztosító rendőrök segítségével.

Szeretnénk megkérni minden kedves szurkolónkat, hogy ne kíséreljenek meg jegyet vásárolni a vendégszektorba, ezúttal kivételesen otthonról, az M4 Sport élő közvetítését nézve szurkoljanak az ETO győzelméért és továbbjutásáért! Köszönjük az együttműködést!

Hajrá ETO!

További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink