Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr-Újpest FC 0-3 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Tóth A.

ETO FC: Sebők – Bognár (Kelemen), Tullner (Horváth B.), Kulcsár, Kráz, Fekete (Bánki), Balogh Á., Sós (Bíró), Balajthy (Varga O.), Bánáti, Németh O. Edző: Csató Sándor.

Csató Sándor: - Jól kezdtük a mérkőzést, de az ellenfelünk kihasználta a hibáinkat, ránk erőltette az akaratát, és fizikálisan bedarált minket. Helyzeteink megvoltak, de nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségekkel. Gratulálok az ellenfelünknek!

 

U16

Várda Labdarúgó Akadémia - ETO FC Győr 3-0 (2-0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Hajdú.

ETO FC: Kocsis – Varga M., Koncz (Turcsik), Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Jándli), Fatuanov (Khodak), Ilyés (Csorba), Zója-Katona. Edző: Máté Győző.

Máté Győző: - Hitehagyott, karakter nélküli első játékrészt követően, a fordulás után feljavult játékunk, de a szépítés helyett, az elkerülhető kontragól megpecsételte sorsunkat.

 

U15

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 0-2 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth M.

ETO FC: Hajczinger - Méhes (Havasi), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Szarka, Algács, Molnár (Pázmány), Farkas D. (Csiszár), Somogyi. Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Az első félidő színvonalas játékot hozott a csapat részéről, viszont a gól hiányzott. A második játékrészben sajnos felőrlődtünk, s bár küzdöttünk becsülettel, fölénk kerekedett az ellenfél.

 

U14

DVTK-ETO FC Győr 2-2 (1-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Kalló.

ETO FC: Lengyel (Orbán) – Horváth V., Mádi, Vasi, Kiss B., Csernyi (Vitális), Czuppon, Hernádi (Adi), Mészáros (Gerecs), Pécskai, Kuzma (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Gsz.: Czuppon, Vasi.

Burányi Tamás: - Sajnos rosszul jöttünk ki a fordulópontokból. 0-0-nál többször is megszerezhettük volna a vezetés, de nem sikerült kihasználnunk a helyzeteinket. A félidő végén egy érthetetlen büntetőből megszerezték a vezetést a hazaiak, majd a második felidő közepén egy egyéni hiba után megszerezték a második góljukat is. Az utolsó húsz percben a DVTK nem tudott kijönni a térfeléről, megérdemelten egyenlítettünk ki, és a végén még a mérkőzést is megnyerhettük volna. Gratulálok a csapatnak, hogy kétgólos hátrányból feltudtak állni.

 

U13

ZTE FC - ETO FC Győr 3-1

Zalaegerszeg, Ifjúsági Sportcentrum. V.: Molnár.

ETO FC: Oláh - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Kocsis, Jakabovits, Hujber, Hardon. Cserék: Bakonyi, Schmuck, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon.

Mondovics Dávid: - Az mérkőzés nagy részében jól játszottunk és elégedett voltam a játékosok hozzáállásával is, maximálisan betartottak minden utasítást. Hiányérzetem az utolsó passzok miatt van, sokkal pontosabbnak kell lennünk. Ellenfelünk csak pontrúgásokból tudott gólt szerezni, amihez kellett nekik a szerencse, és a fizikai fölényük is.

 

U12

ZTE FC - ETO FC Győr 3-3

Zalaegerszeg, Ifjúsági Sportcentrum. V.: Csiszár.

ETO FC: Burján - Szakács, Vargán, Varga M., Hajdina, Virág, Vincze, Major, Varga P. Cserék: Kaszás, Dan, Mihalovics, Péter, Stefanics. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Vincze (2), Péter.

Lakatos Attila: - Változatos, lüktető mérkőzést játszottunk a gyors játékosokból álló ZTE csapatával, szakzsargonnal élve: "ennek volt értelme". Kombinatívan, de még mindig nem elég türelmesen játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki, a mérkőzést több periódusában is lezárhattuk volna, de mindig visszakapaszkodott ellenfelünk. A sok jó teljesítmény közül is kiemelném Vincze Barni és Virág Levi játékát. Gratulálok!

 

U11 – Bozsik Torna (ETO)

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Poczkodi Ábel, Savanyó Dávid, Klema Dominik, Kósa Gábor, Juhász Patrik. Edző: Andorsch André.

Andorsch André: - Három mérkőzésen, mindvégig jó felfogásban játszottunk, a múlthéten gyakoroltakból több dolgot is viszont láttam, mint amit vártam. Gratulálok a fiúknak a remek hozzáállásért!

U10 - Bozsik Torna (ETO)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Adi Abigél, Szarka Olivér, Fördös Olivér, Erős Donát, Kovács Konrád, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Helyes György, Kertész Krisztián, Sásdi Levente. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Vegyes érzelmeim vannak a heti Bozsik Tornáról. Eredményekben jó volt, de teljesítményben elmaradtunk attól, amit vártam. Sok volt a küzdelem és kevés volt a kombinatív játék.

 

U9 – Bozsik Torna (ETO)

ETO FC: Horváth Soma, Horváth Ádám, Csongor Zente, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf, Oross Ármin, Németh Hornung Lukács, Vadász Patrik, Nagy Zétény, Vizler Csongor, Wágenhoffer Máté, Szabó Zétény. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai, hazai rendezésű tornán az MTE, Tatabánya, Gyirmót FC csapataival játszottunk. A mérkőzéseken remek megoldásokból és szép gólokból ma sem volt hiány, ennek ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett a mutatott játékunk képével. Különdíjban részesült csapatunkból kiváló játékáért Csongor Zente. Gratulálok a srácoknak!

 

U8 – Felkészülési mérkőzés (Gyirmót)

ETO FC: Laki-Tóth Soma, Vasárus Máté, Boros Máté, Stehenics Patrik, Bolla Dávid, Dán Milán, Makk-Szabó Milán, Tamándl Norman, Rácz-Haklik István. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap egy felkészülési mérkőzésen láttak minket vendégül Gyirmóton, ahol nagyon ügyesen alkalmazták a gyerekek az edzéseken tanultakat, gratulálok nekik!

 

Leány U19

Ferencvárosi TC - ETO FC Győr 6-0 (2-0)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont. V.: Nádasdi.

ETO FC: Kovács L. - Smuk, Halmai (Kuntzl), Rajkovics, Szatmári (Máthé), Petrovics, Rozs, Süveges (Dombi), Tóth S. (Varga V.), Hideghéty (Szabó F.), Győri (Kállai). Edző: Süle János.

Süle János: - Az első félidőben, annak ellenére, hogy két egyéni hibából vezetést szerzett a Fradi, nem éreztem gondot, minden működött, amit megbeszéltünk, meccsben voltunk. A második negyvenöt perc elején egy túlreagált játékvezetői döntés miatt ember hátrányba kerültünk, ekkor már játékban is jobb volt az ellenfél, hozzáteszem, sajnos ebben a játékrészben már nem egyforma elbírálásban részesült a két csapat.

 

Leány U17

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 3-2 (1-0)

Győr, ETO park. V.: Bencze.

ETO FC: Krizsán - Sulyok, Ézsely, Bodri, Farkas L., Konrád, Varga V. (Hordós), Halmai, Szabó F. (Cseh), Kóvalter, Pusztai (Patyi). Edző: Tólözi Tímea.

Gsz.: Bodri, Pusztai, Szabó F.

Tóközi Tímea: - A lányok elmúlt heti munkáját jó előjelnek vettem, mint ahogy azt is, hogy ők is hittek magukban. Ennek tükrében, szerettünk volna meglepetés okozni, és a kitűnő hozzáállásnak köszönhetően ez sikerült. Nagyon büszke vagyok a lányokra, akik próbáltak minden utasítást betartani, és kitették a szívüket, lelküket a pályára. Szeretném, hogy ezen az úton járva, tudjunk hétről hétre fejlődni tovább, és akkor sok ilyen vidám pillanat vár még ránk.

 

Leány U15

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 0-10 (0-7)

Győr, ETO Park. V.: Lőrincz.

ETO FC: Bán – Stróbli (Kéri), Horváth A., Szűcs, Domján (Molnár), Szabó P., Krasznai, Szalai, Fligh, Villanueva (Bágyi), Bozsóki (Kristofori). Edző: Szücs Gergő.

Szücs Gergő: - A bajnokság legerősebb csapatával találkoztunk, akik az egész mérkőzésen dominálni tudták a játékot. A lányok a második félidőben bátrabban, és agresszívabban játszottak, ami után bizakodók lehetünk a folytatásban.

 

Leány U14

ETO FC Győr - Novai SE 12-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Takács.

ETO FC: Tóth J. – Fligh, Virág, Szűcs, Horváth A., Szerdahelyi, Lakatos, Bozsóki, Kopp, Horváth Z. Cserék: Zsiga, Haris, Pántya. Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Lakatos (5), Horváth Z. (3), Kopp (2), Pántya, Bozsóki.

Horváth Dóra: - A játék első tíz percében nem voltam túlságosan elégedett. Sokkal jobbak voltunk játékban, a novai lányok szinte labdához sem értek. Valamiért mégis féltünk megtámadni az ellenfél kapuját. Ez a hiba most belefért, viszont legközelebb egy erősebb ellenfél lehet büntetni fog érte. Az első gól után megbátorodtak a lányok, felszabadulttá vált a játékunk, szép focit láthattunk, öröm volt nézni. Minden játékos jól teljesített, a hibáinkból pedig tanulni fogunk. Gratulálok a csapatnak!

 

Leány U11 – Bozsik Torna (Győrújfalu)

ETO FC: Hezcku Lili, Hunyadi Csenge, Szlavonics Dorina, Régi Maja, Döme Dóra, Király Dóra, Somogyi Alexa, Tóth Bíborka, Kelemen Zsófia, Kelemen Blanka, Sári Laura, Vadász Anna, Horváth Rebeka. Edző: Keglovich Ferenc, Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - A mai Bozsikon kicsit alul teljesítettünk az előző tornához képest. Többet vártunk a lányoktól, de a gyerekeknél előfordul a hullámzó teljesítmény. Legközelebb élesebben kell játszanunk az első meccstől kezdve.

 

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink