Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában hazai pályán fogadja az újonc Technoroll Teskánd KSE csapatát az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Hazai pályán az akadémisták

Az ETO Akadémia az előző fordulóban, fordulatos mérkőzésen tudott nyerni Kaposváron 3-2-re. Ezúttal hazai környezetben, az újonc Teskánd gárdáját fogadják Antonio Munoz tanítványai. Soron következő ellenfelünk eddigi tizenkét mérkőzéséből hármat megnyert, és kilencszer szenvedett vereséget, amivel a tabella 17. helyét foglalja el. Ettől függetlenül maximális összpontosításra lesz szükség ellenük, hiszen minden bizonnyal javítani szeretnének, és ellépni a kiesőzónából. A szakmai stáb nagy reményei szerint a játékosok ugyanazt a munkát teszik bele a mérkőzése, mint amit a hét közben mutatnak az edzéseken.

Véleményem szerint a Teskánd jobb csapat, mint amit a tabella mutat – kezdte Antonio Munoz. – Az egész kilencven perc során maximális koncentrációra lesz szükség, megpróbáljuk azt a szintű játékot játszani, amit mutattunk a Kaposvár ellen, múlt héten.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink