Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

MTK Budapest - ETO FC Győr 1-3 (0-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Kormány.

ETO FC: Csáktornyai – Bognár (Bíró), Horváth B., Kulcsár, Kráz (Koblinger), Fekete, Balogh Á. (Bánki), Bánáti, Balajthy (Varga O.), Bajtel (Sós), Németh O. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Németh O., Bánáti.

Csató Sándor: - Egy játékban erős MTK ellen fegyelmezetten és szervezetten védekeztünk. Nagyon szép kontratámadásokat vezettünk, amiből sikerült három szép gólt szereznünk, és így megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz!

 

U17

III. Ker. TVE – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep. V.: Farkas R.

ETO FC: Brecska - Selyem, Mészáros, Csiszár, Horváth B., Pénzes (Danya), Mikolay, Vukk (Póczik), Herczeg, Tollár, Balogh Cs. Edző: Lipták Zoltán.

Lipták Zoltán: - Nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, stabil volt a védekezés, támadásban szép kombinációkat vezettünk, az ellenfélnek egy kapura lövése volt,u abból gól lett. Nem érdemeltünk vereséget.

 

U15

PMFC - ETO FC Győr 2-4 (1-3)

Pécs, Kovácstelep Spottelep. V.: Nagy Zs.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Havasi), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Szarka, Algács, Molnár (Pázmány), Farkas D. (Szabó L., Csiszár), Somogyi (Tóth O.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Mészáros (2), Farkas, Pázmány.

Tuifel Péter: - Az első félidő jó játékát csak részben sikerült átmenteni a másodikra, ezért a hazaiak közel kerültek hozzánk. Ezzel együtt megvoltak a helyzeteink eldönteni a mérkőzést, de mivel kimaradtak, izgulnunk kellett a végén. Gratulálok a fiúknak!

 

U14

ETO FC Győr – MTK Budapest 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Krasznai.

ETO FC: Lengyel – Pécskai, Mádi, Vasi, Béres (Adi), Csernyi, Czuppon, Gerecs, Hernád (Steszli), Balogh (Mészáros), Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Sajnos ismét vereséget szenvedtünk egy fizikálisan erős MTK ellen. A vendégek több nagyobb helyzetig is eljutottak, nekünk csak egy-két lehetőségünk volt az első félidőben. A második játékrészben ugyan ez volt a forgatókönyv, de ott már nem úsztuk meg kapott gól nélkül. A folytatásban mindent megpróbáltunk, de nem sikerült az egyenlítés. Gratulálok a csapatnak, ilyen hozzáállás kell, és a győzelmek is jönni fognak.

 

U13

ETO FC Győr - Illés Akadémia 3-4  

Győr, ETO Park. V.: Birkás.

ETO FC: Orbán - Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Omischl-Soós, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vasi, Bakonyi, Kocsis, Schmuck, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Bognár.

Mondovics Dávid: - Jó, pörgős mérkőzést játszottunk. Négy egyéni hibából szerezte az ellenfél a góljait. A játékkal nem volt probléma, többet volt nálunk a labda és több helyzetet is alakítottunk ki, főleg a harmadik és negyedik negyedben. A játékosok mindent megtettek, hogy visszajöjjenek a mérkőzésbe és megérdemeltek volna legalább még egy gólt.

 

U12

ETO FC Győr - Illés akadémia 1-2

Győr, ETO Park. V.: Birkás.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Varga M., Hajdina, Károlyi, Vincze, Major, Virág. Cserék: Kaszás, Hatos, Dan, Mihalovics, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Péter.

Lakatos Attila: - Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen ezen a mérkőzésen is megmutatták, hogy megérdemlik a bizalmunkat. Ma is rengeteg energiát mozgósítottak, három kapufánk és több nagy helyzetünk ellenére sem sikerült fordítanunk, így ma mi gratuláltunk a jó erőkből álló Illésnek. Kár a második negyed körülményes, és a harmadik közepes játékáért, mert az első és utolsó negyedben nagyon bátran, kezdeményezően, kifejezetten jó felfogásban játszottunk. Csak így tovább fiúk!

 

U11 Bozsik Torna - Dunaszerdahely

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Poczkodi Ábel, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Finta Boldizsár, Adi Botond, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Klema Dominik, Juhász Patrik. Edző: Andorsch André.

Androsch André: - Értékes tapasztalatokat szerezhettünk vasárnap, két mérkőzés is kellett, mire alkalmazkodni tudtunk az itteni szabályokhoz. Örülök, hogy a múlt heti játékhoz képest sokat léptünk előre. Volt stílusunk, igazi csapatként játszottunk. Gratulálok a srácoknak!

 

U10 Bozsik Torna – Dunaszerdahely

ETO FC: Pécsi Axel, Sárkány Kristóf, Adi Abigél, Szarka Olivér, Fürdős Olivér, Erős Donát, Csemez Dávid, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Mandel Marcell. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Nagyszerű körülmények között, magas színvonalú tornán vehettünk részt. A mérkőzések nagy küzdelmet, szép támadásokat, sok gólt hoztak. Örülök, hogy a múlt heti egyénieskedést most a csapatjáték váltotta fel. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 Bozsik Torna - Dunaszerdahely

ETO FC: Nyerges Flórián, Oross Ármin, Wágenhoffer Máté, Horváth Ádám, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Németh Hornung Lukács, Nagy Zétény, Szabó Zétény. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon hat kiváló mérkőzést tudtunk játszani. Sokat javult a játékunk és örültem, hogy a héten gyakoroltakat több alkalommal is viszont láttam. Remek támadásokat vezettünk és több szép gólt szereztünk. Gratulálok a srácoknak!

 

U8 Bozsik Fesztivál - Üstökös

ETO FC: Makk-Szabó Milán, Dán Milán, Vasárus Máté, Boros Máté, Závori Soma, Stehenics Patrik, Laki-Tóth Soma, Bolla Dávid, Bernáth Olivér. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A mai napon több szép megoldást láthattunk a gyerekektől, ügyesen alkalmazták az edzéseken tanultakat, csak így tovább! Oklevéllel kiemelt játékosunk: Makk-Szabó Milán.

 

U7 Bozsik Fesztivál - Üstökös

ETO FC: Baranyai Ákos, Sipos Hunor, Csiszár Marcell, Kállai Tamás Marcell, Omischl-Soós Áron. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szép időben, remek mérkőzéseket tudtunk játszani. Rengeteg ügyes megoldás és sok gól jellemezte a mai napot. A gyerekek élvezték a játékot, és remekül alkalmazták az edzéseken tanultakat. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U7-U9 - Győrújfalu

U7: Horváth Cs. Liza, Vajda Kamilla, Tomanicska Dorina, Csizi Alexandra, Gede Boglárka, Pintér Alíz. Edző: Vadász Viktor

U9: Tóth Izabella, Döme Dóra, Szlavonics Dorina, Somogyi Alexa, Sári Laura, Horváth Rebeka. Edző: Keglovich Ferenc.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink