Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

MTK Budapest - ETO FC Győr 1-3 (0-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Kormány.

ETO FC: Csáktornyai – Bognár (Bíró), Horváth B., Kulcsár, Kráz (Koblinger), Fekete, Balogh Á. (Bánki), Bánáti, Balajthy (Varga O.), Bajtel (Sós), Németh O. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Németh O., Bánáti.

Csató Sándor: - Egy játékban erős MTK ellen fegyelmezetten és szervezetten védekeztünk. Nagyon szép kontratámadásokat vezettünk, amiből sikerült három szép gólt szereznünk, és így megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a mutatott játékhoz!

 

U17

III. Ker. TVE – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep. V.: Farkas R.

ETO FC: Brecska - Selyem, Mészáros, Csiszár, Horváth B., Pénzes (Danya), Mikolay, Vukk (Póczik), Herczeg, Tollár, Balogh Cs. Edző: Lipták Zoltán.

Lipták Zoltán: - Nagyon jó teljesítményt nyújtott a csapat, stabil volt a védekezés, támadásban szép kombinációkat vezettünk, az ellenfélnek egy kapura lövése volt,u abból gól lett. Nem érdemeltünk vereséget.

 

U15

PMFC - ETO FC Győr 2-4 (1-3)

Pécs, Kovácstelep Spottelep. V.: Nagy Zs.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Havasi), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Szarka, Algács, Molnár (Pázmány), Farkas D. (Szabó L., Csiszár), Somogyi (Tóth O.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Mészáros (2), Farkas, Pázmány.

Tuifel Péter: - Az első félidő jó játékát csak részben sikerült átmenteni a másodikra, ezért a hazaiak közel kerültek hozzánk. Ezzel együtt megvoltak a helyzeteink eldönteni a mérkőzést, de mivel kimaradtak, izgulnunk kellett a végén. Gratulálok a fiúknak!

 

U14

ETO FC Győr – MTK Budapest 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Krasznai.

ETO FC: Lengyel – Pécskai, Mádi, Vasi, Béres (Adi), Csernyi, Czuppon, Gerecs, Hernád (Steszli), Balogh (Mészáros), Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Sajnos ismét vereséget szenvedtünk egy fizikálisan erős MTK ellen. A vendégek több nagyobb helyzetig is eljutottak, nekünk csak egy-két lehetőségünk volt az első félidőben. A második játékrészben ugyan ez volt a forgatókönyv, de ott már nem úsztuk meg kapott gól nélkül. A folytatásban mindent megpróbáltunk, de nem sikerült az egyenlítés. Gratulálok a csapatnak, ilyen hozzáállás kell, és a győzelmek is jönni fognak.

 

U13

ETO FC Győr - Illés Akadémia 3-4  

Győr, ETO Park. V.: Birkás.

ETO FC: Orbán - Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Omischl-Soós, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vasi, Bakonyi, Kocsis, Schmuck, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Bognár.

Mondovics Dávid: - Jó, pörgős mérkőzést játszottunk. Négy egyéni hibából szerezte az ellenfél a góljait. A játékkal nem volt probléma, többet volt nálunk a labda és több helyzetet is alakítottunk ki, főleg a harmadik és negyedik negyedben. A játékosok mindent megtettek, hogy visszajöjjenek a mérkőzésbe és megérdemeltek volna legalább még egy gólt.

 

U12

ETO FC Győr - Illés akadémia 1-2

Győr, ETO Park. V.: Birkás.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Varga M., Hajdina, Károlyi, Vincze, Major, Virág. Cserék: Kaszás, Hatos, Dan, Mihalovics, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Péter.

Lakatos Attila: - Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen ezen a mérkőzésen is megmutatták, hogy megérdemlik a bizalmunkat. Ma is rengeteg energiát mozgósítottak, három kapufánk és több nagy helyzetünk ellenére sem sikerült fordítanunk, így ma mi gratuláltunk a jó erőkből álló Illésnek. Kár a második negyed körülményes, és a harmadik közepes játékáért, mert az első és utolsó negyedben nagyon bátran, kezdeményezően, kifejezetten jó felfogásban játszottunk. Csak így tovább fiúk!

 

U11 Bozsik Torna - Dunaszerdahely

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Poczkodi Ábel, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Finta Boldizsár, Adi Botond, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Klema Dominik, Juhász Patrik. Edző: Andorsch André.

Androsch André: - Értékes tapasztalatokat szerezhettünk vasárnap, két mérkőzés is kellett, mire alkalmazkodni tudtunk az itteni szabályokhoz. Örülök, hogy a múlt heti játékhoz képest sokat léptünk előre. Volt stílusunk, igazi csapatként játszottunk. Gratulálok a srácoknak!

 

U10 Bozsik Torna – Dunaszerdahely

ETO FC: Pécsi Axel, Sárkány Kristóf, Adi Abigél, Szarka Olivér, Fürdős Olivér, Erős Donát, Csemez Dávid, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Mandel Marcell. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Nagyszerű körülmények között, magas színvonalú tornán vehettünk részt. A mérkőzések nagy küzdelmet, szép támadásokat, sok gólt hoztak. Örülök, hogy a múlt heti egyénieskedést most a csapatjáték váltotta fel. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 Bozsik Torna - Dunaszerdahely

ETO FC: Nyerges Flórián, Oross Ármin, Wágenhoffer Máté, Horváth Ádám, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Németh Hornung Lukács, Nagy Zétény, Szabó Zétény. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon hat kiváló mérkőzést tudtunk játszani. Sokat javult a játékunk és örültem, hogy a héten gyakoroltakat több alkalommal is viszont láttam. Remek támadásokat vezettünk és több szép gólt szereztünk. Gratulálok a srácoknak!

 

U8 Bozsik Fesztivál - Üstökös

ETO FC: Makk-Szabó Milán, Dán Milán, Vasárus Máté, Boros Máté, Závori Soma, Stehenics Patrik, Laki-Tóth Soma, Bolla Dávid, Bernáth Olivér. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A mai napon több szép megoldást láthattunk a gyerekektől, ügyesen alkalmazták az edzéseken tanultakat, csak így tovább! Oklevéllel kiemelt játékosunk: Makk-Szabó Milán.

 

U7 Bozsik Fesztivál - Üstökös

ETO FC: Baranyai Ákos, Sipos Hunor, Csiszár Marcell, Kállai Tamás Marcell, Omischl-Soós Áron. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szép időben, remek mérkőzéseket tudtunk játszani. Rengeteg ügyes megoldás és sok gól jellemezte a mai napot. A gyerekek élvezték a játékot, és remekül alkalmazták az edzéseken tanultakat. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U7-U9 - Győrújfalu

U7: Horváth Cs. Liza, Vajda Kamilla, Tomanicska Dorina, Csizi Alexandra, Gede Boglárka, Pintér Alíz. Edző: Vadász Viktor

U9: Tóth Izabella, Döme Dóra, Szlavonics Dorina, Somogyi Alexa, Sári Laura, Horváth Rebeka. Edző: Keglovich Ferenc.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink