Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Budapest Honvéd MFA 1-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Héra.

ETO FC: Sebők - Bognár, Tullner, Kulcsár, Kráz, Fekete (Bánki), Balogh Á., Bánáti (Sós, Bíró), Moharos, Huszár (Bajtel), Balajthy (Horváth B.). Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Huszár.

Csató Sándor: - Jó erőkből álló, fizikálisan erős csapat ellen, egy szép támadást követően sikerült megszereznünk a vezetést az első félidőben. A gól után ránk erőltette az akaratát a Honvéd, ennek ellenére bosszantó, hogy a mérkőzés végén egy szabálytalan góllal tudtak egyenlíteni. Gratulálok a csapatnak, hősiesen küzdöttek!

 

U17

ETO FC Győr - DVSC 1-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Ódor.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Mészáros, Horváth B., Mikolay, Gönye, Herczeg, Vukk (Póczik), Danylo (Babulják), Tollár (Rátonyi), Balogh Cs. Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Balogh Cs.

Lipták Zoltán: - A hozzáállással és az akarattal nem volt gond, de a két elkerülhető gól és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat.

 

U15

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Bohács.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros (Havasi), Járeb, Lukácsy (Csiszár), Szarka, Algács, Molnár, Farkas D. (Szabó L.), Somogyi (Tóth O.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Somogyi.

Tuifel Péter: - Összességében kiegyenlített mérkőzés volt, amelyen inkább a küzdelem, mintsem a játék dominált, és igazságos döntetlen született. Dicséret a srácoknak a harcosságért!

 

U14

Vasas Kubala Akadémia – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Füleki.

ETO FC: Lengyel (Orbán) – Pécskai, Vasi, Mádi, Kiss B. (Balogh B.), Csernyi, Adi (Mészáros), Hernádi (Gerecs), Czuppon, Horváth V., Kuzma (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Az első félidőben jól játszottunk, kiegyenlített volt a játék, több lehetőségünk is volt, de az utolsó passzok és a befejezések nem sikerültek. A második játékrész elején megszerezhettük volna a vezetést, de nem tudtunk az üres kapuba találni. Ezután, ahogy lenni szokott, egy középpályán eladott labda után a hazaiak megszerezték a vezetést. A kapott gól után már nem tudtunk helyzetet kidolgozni, az összkép alapján megérdemelten nyert a fizikálisan jó erőkből álló hazai csapat.

 

U13

CREDOBUS Mosonmagyaróvár - ETO FC Győr 1-2

Mosonmagyaróvár, Wittmann Park. V.: Mester.

ETO FC: Oláh - Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Vasi, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vass, Bakonyi, Schmuck, Kocsis, Szalay, Omisch-Soós, Varga B. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Bognár, Omisch-Soós.

Mondovics Dávid: - Rossz minőségű pályán játszottunk, ami rá is nyomta a bélyegét a játék minőségére. Utolsó passzaink pontatlanok voltak a csúszós füvön, és kapkodós is volt a játék a sok átmenet miatt. Ennek ellenére a játékosok mindent megtettek a pályán, és igazi csapatként működve, végig kontrollálták a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a heti teljesítményükért!

 

U12

CREDOBUS Tehetségközpont - ETO FC Győr 0-4

Mosonmagyaróvár, Wittmann park. V.: Mester.

ETO FC: Burján - Szakács, Vargán, Varga M., Hajdina, Károlyi, Varga P., Vincze, Major. Cserék: Kaszás, Hatos, Dan, Mihalovics, Virág. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Vincze (2), Varga P., Mihalovics.

Lakatos Attila: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első negyedben is több nagy gólhelyzet alakítottunk ki. A második negyedre kicsit ellaposodott a játékunk, de még sikerült újítanunk, és végül szép gólokat szerezve zártuk le magabiztosan a mérkőzést. A szerdai Nitra elleni mérkőzéssel együtt egy tartalmas hetet zártunk, jár a pihenés a fiúknak!

 

U11 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Gerstner Bence, Vitéz Lóránt, Simkó Áron, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Poczkodi Ábel, Háczky Ákos, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Juhász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André: - A borús idő rányomta a bélyegét a játékunkra is, pontatlanul, sok technikai hibával fociztunk. Bízunk a jobb folytatásban.

 

U10 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Kertész Krisztián, Szarka Olivér, Fördös Olivér, Erős Donát, Csemez Dávid, Sásdi Levente, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Helyes György, Klema Dominik. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - A heti Bozsik tornán hullámzó játékot produkáltunk. Voltak szép, ügyes megoldások és hibák is, sajnos nem tudtunk csapatként játszani. Jövő héten remélem többet fogok majd látni a gyakoroltakból.

U9 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Horváth Soma, Horváth Ádám, Csongor Zente, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Nagy Zétény, Kovács Kristóf, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A csapatot a mai napon az indiszponáltság jellemezte. A mérkőzéseken csak a töredéke köszönt vissza az eddig tanultaknak, ennek ellenére is voltak nagyon jó megoldások és szép gólok. Nagyon tanulságos rendezvényen vehettünk részt.

 

U8 Minitorna - MTE

ETO FC: Dulka Benjamin, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Vasárus Máté, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Dán Milán, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A mai napon kellő önbizalommal és elszántsággal léptek pályára a fiúk, ami megmutatkozott a játékunkon is, gratulálok a srácoknak!

 

U7 Minitorna - MTE

ETO FC: Sipos Hunor, Csiszár Marcell, Kállai Marcell Tamás, Baranyai Ákos, Omischl-Soós Áron, Adi Barnabás. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szombaton négy remek mérkőzést tudtunk játszani a Gyirmót, MTE, Illés Akadémia és a Király SE csapataival. A mérkőzéseken a gyerekek hozzáállása nagyszerű volt, és sok szép egyéni megmozdulást láttam. Gratulálok a srácoknak!

 

Leány U19

PMFC- ETO FC Győr 0-5 (0-4)

Pécs, Várkői Ferenc Diák- és Szabadidő Központ. V.: Hevesi.

ETO FC: Török - Dombi (Győri), Smuk, Kuntzl, Máthé (Kállai), Süveges (Varga), Szatmári, Rozs, Szabó F., Petrovics, Hideghéty (Tóth S). Edző: Süle János.

Gsz.: Rozs (2), Petrovics, Szatmári.

Süle János: - A mérkőzés előtt a három pont megszerzése mellett még két célkitűzést fogalmaztunk meg. Az első, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést, a második pedig a kínálkozó gólszerzési lehetőségeink jó százalékban való kihasználása volt. A tervünk nagyjából összejött, nyertünk, nem kaptunk gólt, ellenben ötször sikerült betalálnunk a pécsi kapuba. A lőtt gólok számával van egy kis hiányérzetem, mert voltak még kimaradt helyzeteink, de talán az, hogy pontrúgás után kétszer is fejesből szereztünk gólt, egalizál mindent.

 

Leány U17

ETO FC Győr - PMFC 1-2 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Ihász.

ETO FC: Krizsán – Farkas L. (Halmai), Bodri, Ézsely, Sulyok, Konrád, Kovalter, Szalai (Patyi), Szabó F., Pusztai, Hordós (Flígh). Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Hordós.

Tóközi Tímea: - Úgy gondolom, hogy hétről hétre fejlődik a csapatunk. Apró lépésekben haladunk előre, és ez látszott a mai mérkőzésen is. Próbáltuk irányítani a játékot, kezdeményezni. Voltak hibák természetesen, de a játékosok igyekeztek elvégezni a feladataikat. Vezettünk hosszú ideig, de sajnos a mérkőzés vége előtt nem sokkal gólt kaptunk. Ezután kitámadtunk, a csapatom elszánt volt, hogy megszerezze a győztes találatot, de így fellazult a védelmünk, és az ellenfél örülhetett a három pontot érő gólnak. A lányok végig dolgozták a mérkőzést, ahol véleményem szerint nem érdemeltünk vereséget.

 

Leány U15

ETO FC Győr – PMFC 2-8 (1-3)

Győr, ETO Park. V.: Nyári.

ETO FC: Bán - Stróbli, Horváth A. (Kristofori), Szűcs (Bágyi), Szerdahelyi (Domján), Szabó P., Krasznai, Szabó I., Flígh, Villanueva (Molnár), Bozsóki. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Flígh, Szabó P.

Szücs Gergely: - A mai mérkőzésen nagyon lassan és körülményesen játszottunk, és sajnos sok hiba csúszott a játékunkban. Most lesz két hét szünet, ez idő alatt megpróbáljuk át beszélni a dolgokat és felfrissülve, újult erővel neki vágni az őszi szezon második felének. Úgy gondolom, ez a csapat többre is képes lesz.

 

Leány U14

SC Sopron - ETO FC Győr 1-2 (1-0)

Soproni Vasutas Sporttelep. V.: Sarang.

ETO FC: Tóth J. - Lenti, Szűcs, Stróbli, Bozsóki, Szabó I., Lakatos, Kopp, Horváth Z. Cserék: Zsiga, Horváth A., Haris, Pántya. Edző: Horváth Dóra

Gsz.: Szűcs (2).

Horváth Dóra: - Játékban egyértelműen mi voltunk a jobb csapat. Nyolc kihagyott helyzet után mégis az ellenfél szerezte meg a vezető találatot. Megnehezítettük saját magunk életét. Nagyon sokat kellett melózni az egyenlítő gólért. A kihagyott helyzeteket leszámítva, pozitívan értékelem csapatom teljesítményét. A hit, az összetartás és a győzni akarás végig ott volt a pályán. Türelemmel és óriási kitartással sikerült megfordítani az eredményt. Emellett kiemelném, hogy végig szép focit tudtunk játszani. Nagy volt az öröm meccs után, külön köszönjük a szülőknek a szurkolást! Büszke vagyok a lányokra!

 

Leány U11 – Bozsik Torna Győrújfalu

ETO FC: Herzcku Lili, Hunyadi Csenge, Régi Maja, Vadász Anna, Tóth Bíborka, Kelemen Zsófia, Döme Dóra, Szlavonics Dorina. Edző: Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - A mai nap nagyon sikeres volt a lányoknak. Nagyon kreatív és ötletes játék jellemezte a csapatot. Párharcok megnyerésében is sikerült mindenkit felülmúlni. Ami külön öröm volt, hogy önfeledt csapatjátékot láthattam a nézőkkel együtt.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink