Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Budapest Honvéd MFA 1-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Héra.

ETO FC: Sebők - Bognár, Tullner, Kulcsár, Kráz, Fekete (Bánki), Balogh Á., Bánáti (Sós, Bíró), Moharos, Huszár (Bajtel), Balajthy (Horváth B.). Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Huszár.

Csató Sándor: - Jó erőkből álló, fizikálisan erős csapat ellen, egy szép támadást követően sikerült megszereznünk a vezetést az első félidőben. A gól után ránk erőltette az akaratát a Honvéd, ennek ellenére bosszantó, hogy a mérkőzés végén egy szabálytalan góllal tudtak egyenlíteni. Gratulálok a csapatnak, hősiesen küzdöttek!

 

U17

ETO FC Győr - DVSC 1-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Ódor.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Mészáros, Horváth B., Mikolay, Gönye, Herczeg, Vukk (Póczik), Danylo (Babulják), Tollár (Rátonyi), Balogh Cs. Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Balogh Cs.

Lipták Zoltán: - A hozzáállással és az akarattal nem volt gond, de a két elkerülhető gól és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat.

 

U15

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Bohács.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros (Havasi), Járeb, Lukácsy (Csiszár), Szarka, Algács, Molnár, Farkas D. (Szabó L.), Somogyi (Tóth O.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Somogyi.

Tuifel Péter: - Összességében kiegyenlített mérkőzés volt, amelyen inkább a küzdelem, mintsem a játék dominált, és igazságos döntetlen született. Dicséret a srácoknak a harcosságért!

 

U14

Vasas Kubala Akadémia – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Budapest, Vasas Sporttelep. V.: Füleki.

ETO FC: Lengyel (Orbán) – Pécskai, Vasi, Mádi, Kiss B. (Balogh B.), Csernyi, Adi (Mészáros), Hernádi (Gerecs), Czuppon, Horváth V., Kuzma (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Az első félidőben jól játszottunk, kiegyenlített volt a játék, több lehetőségünk is volt, de az utolsó passzok és a befejezések nem sikerültek. A második játékrész elején megszerezhettük volna a vezetést, de nem tudtunk az üres kapuba találni. Ezután, ahogy lenni szokott, egy középpályán eladott labda után a hazaiak megszerezték a vezetést. A kapott gól után már nem tudtunk helyzetet kidolgozni, az összkép alapján megérdemelten nyert a fizikálisan jó erőkből álló hazai csapat.

 

U13

CREDOBUS Mosonmagyaróvár - ETO FC Győr 1-2

Mosonmagyaróvár, Wittmann Park. V.: Mester.

ETO FC: Oláh - Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Vasi, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vass, Bakonyi, Schmuck, Kocsis, Szalay, Omisch-Soós, Varga B. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Bognár, Omisch-Soós.

Mondovics Dávid: - Rossz minőségű pályán játszottunk, ami rá is nyomta a bélyegét a játék minőségére. Utolsó passzaink pontatlanok voltak a csúszós füvön, és kapkodós is volt a játék a sok átmenet miatt. Ennek ellenére a játékosok mindent megtettek a pályán, és igazi csapatként működve, végig kontrollálták a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a heti teljesítményükért!

 

U12

CREDOBUS Tehetségközpont - ETO FC Győr 0-4

Mosonmagyaróvár, Wittmann park. V.: Mester.

ETO FC: Burján - Szakács, Vargán, Varga M., Hajdina, Károlyi, Varga P., Vincze, Major. Cserék: Kaszás, Hatos, Dan, Mihalovics, Virág. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Vincze (2), Varga P., Mihalovics.

Lakatos Attila: - Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első negyedben is több nagy gólhelyzet alakítottunk ki. A második negyedre kicsit ellaposodott a játékunk, de még sikerült újítanunk, és végül szép gólokat szerezve zártuk le magabiztosan a mérkőzést. A szerdai Nitra elleni mérkőzéssel együtt egy tartalmas hetet zártunk, jár a pihenés a fiúknak!

 

U11 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Gerstner Bence, Vitéz Lóránt, Simkó Áron, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Poczkodi Ábel, Háczky Ákos, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Juhász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André: - A borús idő rányomta a bélyegét a játékunkra is, pontatlanul, sok technikai hibával fociztunk. Bízunk a jobb folytatásban.

 

U10 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Kertész Krisztián, Szarka Olivér, Fördös Olivér, Erős Donát, Csemez Dávid, Sásdi Levente, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Helyes György, Klema Dominik. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - A heti Bozsik tornán hullámzó játékot produkáltunk. Voltak szép, ügyes megoldások és hibák is, sajnos nem tudtunk csapatként játszani. Jövő héten remélem többet fogok majd látni a gyakoroltakból.

U9 Bozsik Torna - Gyirmót

ETO FC: Horváth Soma, Horváth Ádám, Csongor Zente, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Nagy Zétény, Kovács Kristóf, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A csapatot a mai napon az indiszponáltság jellemezte. A mérkőzéseken csak a töredéke köszönt vissza az eddig tanultaknak, ennek ellenére is voltak nagyon jó megoldások és szép gólok. Nagyon tanulságos rendezvényen vehettünk részt.

 

U8 Minitorna - MTE

ETO FC: Dulka Benjamin, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Vasárus Máté, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Dán Milán, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A mai napon kellő önbizalommal és elszántsággal léptek pályára a fiúk, ami megmutatkozott a játékunkon is, gratulálok a srácoknak!

 

U7 Minitorna - MTE

ETO FC: Sipos Hunor, Csiszár Marcell, Kállai Marcell Tamás, Baranyai Ákos, Omischl-Soós Áron, Adi Barnabás. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szombaton négy remek mérkőzést tudtunk játszani a Gyirmót, MTE, Illés Akadémia és a Király SE csapataival. A mérkőzéseken a gyerekek hozzáállása nagyszerű volt, és sok szép egyéni megmozdulást láttam. Gratulálok a srácoknak!

 

Leány U19

PMFC- ETO FC Győr 0-5 (0-4)

Pécs, Várkői Ferenc Diák- és Szabadidő Központ. V.: Hevesi.

ETO FC: Török - Dombi (Győri), Smuk, Kuntzl, Máthé (Kállai), Süveges (Varga), Szatmári, Rozs, Szabó F., Petrovics, Hideghéty (Tóth S). Edző: Süle János.

Gsz.: Rozs (2), Petrovics, Szatmári.

Süle János: - A mérkőzés előtt a három pont megszerzése mellett még két célkitűzést fogalmaztunk meg. Az első, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést, a második pedig a kínálkozó gólszerzési lehetőségeink jó százalékban való kihasználása volt. A tervünk nagyjából összejött, nyertünk, nem kaptunk gólt, ellenben ötször sikerült betalálnunk a pécsi kapuba. A lőtt gólok számával van egy kis hiányérzetem, mert voltak még kimaradt helyzeteink, de talán az, hogy pontrúgás után kétszer is fejesből szereztünk gólt, egalizál mindent.

 

Leány U17

ETO FC Győr - PMFC 1-2 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Ihász.

ETO FC: Krizsán – Farkas L. (Halmai), Bodri, Ézsely, Sulyok, Konrád, Kovalter, Szalai (Patyi), Szabó F., Pusztai, Hordós (Flígh). Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Hordós.

Tóközi Tímea: - Úgy gondolom, hogy hétről hétre fejlődik a csapatunk. Apró lépésekben haladunk előre, és ez látszott a mai mérkőzésen is. Próbáltuk irányítani a játékot, kezdeményezni. Voltak hibák természetesen, de a játékosok igyekeztek elvégezni a feladataikat. Vezettünk hosszú ideig, de sajnos a mérkőzés vége előtt nem sokkal gólt kaptunk. Ezután kitámadtunk, a csapatom elszánt volt, hogy megszerezze a győztes találatot, de így fellazult a védelmünk, és az ellenfél örülhetett a három pontot érő gólnak. A lányok végig dolgozták a mérkőzést, ahol véleményem szerint nem érdemeltünk vereséget.

 

Leány U15

ETO FC Győr – PMFC 2-8 (1-3)

Győr, ETO Park. V.: Nyári.

ETO FC: Bán - Stróbli, Horváth A. (Kristofori), Szűcs (Bágyi), Szerdahelyi (Domján), Szabó P., Krasznai, Szabó I., Flígh, Villanueva (Molnár), Bozsóki. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Flígh, Szabó P.

Szücs Gergely: - A mai mérkőzésen nagyon lassan és körülményesen játszottunk, és sajnos sok hiba csúszott a játékunkban. Most lesz két hét szünet, ez idő alatt megpróbáljuk át beszélni a dolgokat és felfrissülve, újult erővel neki vágni az őszi szezon második felének. Úgy gondolom, ez a csapat többre is képes lesz.

 

Leány U14

SC Sopron - ETO FC Győr 1-2 (1-0)

Soproni Vasutas Sporttelep. V.: Sarang.

ETO FC: Tóth J. - Lenti, Szűcs, Stróbli, Bozsóki, Szabó I., Lakatos, Kopp, Horváth Z. Cserék: Zsiga, Horváth A., Haris, Pántya. Edző: Horváth Dóra

Gsz.: Szűcs (2).

Horváth Dóra: - Játékban egyértelműen mi voltunk a jobb csapat. Nyolc kihagyott helyzet után mégis az ellenfél szerezte meg a vezető találatot. Megnehezítettük saját magunk életét. Nagyon sokat kellett melózni az egyenlítő gólért. A kihagyott helyzeteket leszámítva, pozitívan értékelem csapatom teljesítményét. A hit, az összetartás és a győzni akarás végig ott volt a pályán. Türelemmel és óriási kitartással sikerült megfordítani az eredményt. Emellett kiemelném, hogy végig szép focit tudtunk játszani. Nagy volt az öröm meccs után, külön köszönjük a szülőknek a szurkolást! Büszke vagyok a lányokra!

 

Leány U11 – Bozsik Torna Győrújfalu

ETO FC: Herzcku Lili, Hunyadi Csenge, Régi Maja, Vadász Anna, Tóth Bíborka, Kelemen Zsófia, Döme Dóra, Szlavonics Dorina. Edző: Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - A mai nap nagyon sikeres volt a lányoknak. Nagyon kreatív és ötletes játék jellemezte a csapatot. Párharcok megnyerésében is sikerült mindenkit felülmúlni. Ami külön öröm volt, hogy önfeledt csapatjátékot láthattam a nézőkkel együtt.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink