Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Az éllovas látogat Győrbe

Az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójába nehéz feladat vár az ETO Akadémia csapatára, ugyanis fiataljaink az éllovas Veszprémet fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Az éllovas látogat Győrbe

Fiataljaink kemény erőpróba előtt állnak, ugyanis a remekül teljesítő, a bajnokságot vezető Veszprém csapatát fogadják a harmadosztályú bajnokság következő fordulójában. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tíz mérkőzéséből nyolcat megnyert, egyszer játszott döntetlent, és szintén egy alkalommal szenvedett vereséget. A szakmai stáb reméli, hogy minél előbb visszatalál csapata a jó útra, akár már most hétvégén meglepetést okoznának a rutinos veszprémiek ellen.

A tabella állása szerint a Veszprém a legjobb csapat eddig a bajnokságban, így nagyon nehéz meccs vár ránk. Mindent meg fogunk tenni, hogy megnehezítsük a veszprémiek dolgát, és itthon tartsuk a három pontot – mondta Antonio Munoz.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink