Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Akadémistáink a múlt hévégi, Nagykanizsa elleni mérkőzést jól kezdték, ugyanis nem telt el fél óra a meccsből, mikor sikerült megszerezni a vezetést. a gólt egy gyönyörű támadás végén Hanzli Péter szerezte, aki középen érkezve, bravúros mozdulattal sarkazott a vendégek hálójába. Sajnos a vezető gól megszerzése után nem sokkal emberhátrányba kerültünk, és több mint egy órát tíz emberrel játszva nem sikerült pontot menteni, a rutinos nagykanizsaiak az első félidő legvégén egyenlíteni tudtak, majd a második játékrészben egy büntetőből megnyerték a meccset. A gólszerző elkeseredett az eredmény miatt, ám úgy érzi, a csapat jó úton jár, és már nagyon várják a hétközi, Balatonfüred elleni meccset, hogy javítani tudjanak.

Tudtuk, hogy az ellenfél ránk fog jönni, az első tizenöt percben keményen kezdik a meccseiket, ettől függetlenül jól játszottunk – kezdte Hanzli Péter. – Teljesen át is vettük az irányítást, amiben a gól is segített, jót tett az én és a csapat önbizalmának is. Ezután a kiállítás eléggé megfogott minket, jó lett volna az első félidőt kihúzni kapott gól nélkül. Sajnos ez nem sikerült, ezzel csökkent az esélyünk a győzelemre, az eredményt szerettük volna megtartani, de nagy volt a nyomás, és sajnos nem jött össze. Szerdán újra mérkőzésünk lesz, ahol szeretnénk begyűjteni a három pontot, és megindulni felfelé.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink