Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U17

Paksi FC – ETO FC Győr 3-1 (0-1)

Paks, Paksi FC Stadion. V.: Cseh.

ETO FC: Brecska D. – Selyem (Komenda), Mészáros, Brecska Sz., Horvath B., Babulják, Rátonyi (Homola), Herczeg, Tollár, Vukk (Póczik), Balogh Cs. (Németh G.). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Herczeg.

Lipták Zoltán: - Gyengén játszottunk, a játék minden elemében az ellenfél fölénk kerekedett.

 

U16

ETO FC Győr - DVSC 2-3 (2-2)

Győr, ETO Park. V.: Magyar.

ETO FC: Kocsis - Zója-Katona, Varga M., Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Khodak), Fatuanov, Ilyés (Csorba), Molnár (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Szerémi, Pálfalvi

Máté Győző: - Pozitívum, hogy a rémálomszerű kezdés után ledolgoztuk kétgólos hátrányunkat az első félidőben, mégsem sikerült pontot szereznünk a hajrában kapott, elkerülhető gól miatt. A mérkőzés összképét tekintve megérdemelt vendégsiker született, a védekezésbe való átmeneteket sokkal jobban kell kontrollálnunk a jövőben.

 

U15

ETO FC Győr - DVSC 2-3 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Czinder.

ETO FC: Hajczinger - Havasi (Szabó L.), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb (Hideg), Lukácsy, Szarka (Tóth O.), Algács, Méhes (Pázmány), Farkas D. (Csiszár), Somogyi. Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Kár ezért a mérkőzésért! Hiába adtak ki mindent magukból a srácok, míg nekünk meg kellett izzadnunk a mi két gólunkért, addig könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek, aki élt is ezzel, és megszerezte a három pontot, amiből legalább egy minket illetett volna.

 

U14

ETO Győr – Ferencvárosi TC 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Bohács.

ETO FC: Lengyel – Kiss B. (Horváth V.), Mádi, Vasi, Béres, Csernyi, Czuppon (Adi), Hernádi (Mészáros) Balogh B. (Vitális), Pécskai (Gerecs), Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Gsz.: Hernádi.

Burányi Tamás: - Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, mivel már a második percben emberelőnybe kerültünk. A kiállítás után volt egy gyengébb tizenöt percünk, utána viszont feljavult a játékunk, és egy szép támadás végén sikerült szerezni a vezetést. A félidő végén az ellenfél egy jogos tizenegyes után egyenlíteni tudott, habár Lengyel kivédte a büntetőt, sajnos a kipattanóra előbb értek oda a vendégek. A második játékrész kiegyenlített volt, viszont a meccs végén kétszer is eldönthettük volna a három pont sorsát. Mindenkinek jár a dicséret, örülök, hogy a csere játékosok is jól szálltak be a mérkőzésbe.

 

U13

ETO FC Győr - Király SE 10-0

Győr, ETO Park. V.: Pityinger.

ETO FC: Orbán - Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Major, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Burján, Vass, Schmuck, Kocsis, Szalay, Omisch-Soós, Varga B. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hujber (2), Tóth-Ludvai (2), Pálla (2), Szalay, Vass, Varga B., Omisch-Soós.

Mondovics Dávid: - A mérkőzést végig a kezünkben tartva, helyenként tetszetősen játszva, sok helyzetet kialakítva játszottunk egy jó mérkőzést a sportszerű vendégcsapat ellen. Gratulálok a fiúknak!

 

U12

ETO FC Győr - Király SE 8-0

Győr, ETO Park. V.: Pityinger.

ETO FC: Oláh - Szakács, Vargán, Varga M., Hatos, Károlyi, Varga P., Vincze, Virág. Csere: Patyi, Hajdina, Dan, Péter, Mihalovics.

Gsz.: Virág (2), Szakács, Hatos, Károlyi, Dan, Péter, Hajdina.

Lakatos Attila: - A mérkőzés előtt azt a célt tűztük ki magunknak, hogy játékban szintet lépjünk, úgy érzem ennek az elvárásuknak hellyel-közzel, de megfeleltünk. Végig törekedtek a fiúk a kezdeményező játékra, ami azért alkalmanként átcsapott gyerekes kapkodásba, de mégis kiemelném, hogy több jó egyéni teljesítménnyel is elégedettek lehetünk, és szép gólokat szereztünk a végig szimpatikusan játszó Király ellen.

 

U11 – Bozsik Tona (Kaposvár)

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Simkó Áron, Finta Boldizsár, Balaskó Máté, Balaskó Áron, Háczky Ákos, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Poczkodi Ábel, Adi Botond. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap Kaposvárra látogattunk, ahol értékes tapasztalatokat szerezhettünk. Le a kalappal a srácok előtt, hogy az utolsó pillanatokig küzdöttek.

 

U10 - Bozsik Torna (Kaposvár)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Adi Abigél, Szarka Olivér, Fördős Olivér, Erős Donát, Mandel Marcell, Sásdi Levente, Nagy Domonkos, Pető-Bagics Barna, Helyes György, Sárkány Kristóf. Edző: Kulcsár Zsolt.

Kulcsár Zsolt: - Vasárnap Kaposváron vettünk részt egy négy csapatos tornán, ahol jó teljesítményt nyújtott a csapat. Erős Donát különdíjban részesült. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 - Bozsik Torna (Kaposvár)

ETO FC: Horváth Soma, Horváth Ádám, Németh-Hornung Lukács, Vadász Patrik Hunor, Vizler Csongor, Csongor Zente, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté, Kovács Kristóf. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Kaposváron vettünk részt egy öt csapatos tornán, ahol jól felkészített együttesek ellen léptünk pályára. Ismét remek alkalom volt a srácoknak, hogy új tapasztalatokat, élményeket gyűjtsenek. Több remek teljesítmény is volt a mai nap, különdíjban részesült kiváló játékáért Kovács Kristóf. Gratulálok a csapatnak!

 

U8 – Bozsik Fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Dán Milán, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Bolla Dávid, Stehenics Patrik, Dulka Benjamin, Vasárus Máté, Boros Máté. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Az idei első őszi Bozsik Fesztivált az Üstökösnél rendezték meg, ahol kiválóan helyt álltak a gyerekek. Szebbnél-szebb támadások után, gyönyörű gólokat szereztek, gratulálok nekik! Oklevéllel kiemelt játékosaink: Vasárus Máté, Boros Máté.

 

U7 - Bozsik Fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Sipor Hunor, Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Kállai Marcell Tamás, Omischl-Soós Áron. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap az első Bozsik Fesztiválunkon vettünk részt Bácsán. A srácok a négy mérkőzésen rengeteg szép megoldással és góllal örvendeztették meg a kilátogatókat. Gratulálok a fiúknak a látottakért!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Puskás Akadémia FC 2-4 (1-2)

Győr, ETO Park. V.: Kalocsa.

ETO FC: Török – Dombi (Kállai), Smuk (Varga V.), Kuntzl, Szabó F., Kern (Konrád), Sali, Rozs (Kovalter), Tóth S. (Süveges), Petrovics, Hideghéty (Győri). Edző: Süle János.

Gsz.: Petrovics (2).

Süle János: - Teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, és egy jó mérkőzést játszottunk a listavezetővel szemben. Az első félidőben jól kezdtünk, szépen építettük fel a támadásainkat, nem működötek a Puskás labdaszerzései. A vezetést is megszereztük, de egyéni védekezésben még produkálunk olyan típushibákat, amivel megnehezítjük saját helyzetünket, most is két ilyen hiba után tudott fordítani az ellenfél. A második félidőben is hasonló volt a játék képe, annyi különbséggel, hogy szerintem egy túl szigorú játékvezetői ítélet után tíz emberre fogyatkoztunk. Újabb két találatot szerzett a Puskás, ennek ellenére tették a dolgukat a lányok, végig próbáltak meccsben maradni. Sikerült is szépíteni, emberhátrányban is minden támadásunkban benne volt a gólveszély, de már több találatot sajnos nem sikerült szereznünk.

 

Leány U17

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 5-0 (4-0)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Havasi-Németh.

ETO FC: Csóti – Farkas L., Bodri, Ézsely, Halmai (Cseh), Sulyok, Konrád (Kaposi), Kovalter, Varga V., Szabó F. (Hordós), Pusztai (Patyi). Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea: - Sajnálatos módon már a mérkőzés elején hátrányba kerültünk. Lehetőség lett volna az egyenlítésre, de ezt nem használtuk ki, az ellenfél viszont igen. A második félidőben egy sokkal bátrabb és határozottabb csapatot láttam a pályán. Voltak szép labdaszerzéseink a pálya középső részén, voltak sikeres letámadásaink, melyekből szintén labdákat szereztünk. Összességében, a koncentráció nem volt megfelelő, főként a mérkőzés első részében. Ebben a dologban is nagyon sokat kell még fejlődnünk.

 

Leány U15

Puskás Akadémia FC – ETO FC Győr 6-1 (5-1)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Török.

ETO FC: Bán - Stróbli, Horváth A., Szűcs, Szerdahelyi (Domján), Szalai, Krasznai, Szabó I. (Kristofori), Fligh (Bágyi), Villanueva (Kéri), Bozsóki (Szilvás). Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Szalai.

Szücs Gergely: - Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, ezért az ellenfél gyorsan kétgólos előnyhöz tudott jutni, majd megszereztük a szépíti gólt, ami után sajnos nem tudtunk újabb gólt szerezni, majd egy szöglet után növelni tudta az ellenfél az előnyüket, amit újabb gól követett. Félidőben rendeztük a sorainkat, mind hozzáállásban, és játékban úgy érzem, a második játékrészben teljesen egyenrangú ellenfele voltunk a Puskás Akadémiának.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Tatabányai SC 12-0 (5-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Tóth J. - Lenti, Szűcs, Stróbli, Bozsóki, Szabó I., Lakatos, Kopp, Horváth Z. Cserék: Zsiga, Horváth A., Haris, Pántya, Molnár. Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Bozsóki (3), Lakatos (3), Horváth Z. (2), Szabó I., Kopp, Pántya, Szűcs.

Horváth Dóra: - Szép focit játszottunk, élveztük a játékot. Végig mi irányítottunk, az ellenfél nem nagyon tudott helyzetet kialakítani. A pályán megjelentek az edzésen gyakorolt elemek, aminek külön örülök. Sok gólt lőttünk, ezért dicséret illeti a lányokat, viszont a helyzetkihasználásunkon még van mit javítani.

 

Leány U7-U9

Bozsik Fesztivál (Győrújfalu)

U7: Horváth Cs. Liza, Tomanicska Dorina, Tóth Izabella, Gede Boglárka, Csizi Alexandra. Edző: Keglovich Ferenc.

U9: Döme Dóra, Szlavonics Dorina, Régi Maja, Somogyi Alexa, Pintér Alíz, Vajda Kamilla, Sári Laura. Edző: Vadász Viktor.

Keglovich Ferenc: - Mindkét csapat önmagához képest nagyon jó teljesítményt nyújtott a fiú csapatok ellen.

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink