Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nem sikerült a pontszerzés emberhátrányban

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában hazai pályán fogadta a Nagykanizsa gárdáját az ETO Akadémia, ahol az első félidőben sikerült megszereznünk a vezetést, ám a Nagykanizsa egy órát emberelőnybe játszva fordítani tudott.

Nem sikerült a pontszerzés emberhátrányban

ETO Akadémia – FC Nagykanizsa 1-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G. (Rózsa, Molnár I.)

ETO Akadémia: Ruisz – Deákovits (Sipőcz 65’), Tullner, Gasztos, Tamás K., Szabó T. (Mitring 70’), Vingler (Németh O. 89’), Tóth R., Hanzli (Ignácz 46’), Huszár (Moharos 70’), Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz.

FC Nagykanizsa: Hajagos – Kovalovszki, Godzsajev-Telmán (Kószás 84’), Szilágyi, Szabó P., Lőrincz, Szanyi, Varga D., Bence (János 63’), Kondor, Béli (Kovács Gy. 81’). Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Gsz.: Hanzli (28’) ill. Lőrincz (45’, 62’).

Kiállítva: Tóth R. (30’).

Az 5. percben a vendégek próbálkoztak szabadrúgással veszélyes helyről, Ruisznak nagyot kellett védeni a lövést követően. A 20. percben gyönyörű támadás végén Lacza tálalt az érkező Huszár elé, akinek lövése centikkel kerülte el a kaput. Öt perccel később ismét Huszár próbálkozott, Hanzli beadását kapásból lőtte kapura, ezúttal is keveset tévedett. A 28. percben megszereztük a vezetést! Szép összjáték után Hanzli érkezett középen, aki nagyszerű mozdulattal, sarokkal lőtt a hálóba 1-0. A 30. percben emberhátrányba kerültünk, ugyanis Tóth R. megkapta második sárga lapját. A 41. percben Gozdsajev-Telmán lövését fogta nagyot vetődve védte Ruisz. Az első félidő utolsó pillanataiban egyenlített a Nagykanizsa. Lőrincz lépett ki a leshatáron, egy az egyben vihette Ruiszra a labdát, majd a kimozduló kapusunk mellett higgadtan a hálóba lőtt 1-1. A 62. percben büntetőhöz jutott a Nagykanizsa, amit Lőrincz magabiztosan lőtt a jobb alsó sarokba 1-2. A 79. percben János csapódó lövése kevéssel kerülte el a kapunkat. A rendes játékidő utolsó percében Szabó P. szabadrúgását kellett Ruisznak bravúrral védenie. A 92. percben János tolta középre a labdát jobbról, majd a tizenhatoson belül lőtt, a labda a jobb kapufán csattant. Az utolsó pillanatokban kis híján megszereztük az egyenlítő gólt. Egy balról jövő beadásra Lacza érkezett középen, aki közelről a kapus kezébe lőtt.

Antonio Munoz: - Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, de nem úgy terveztük, hogy több, mint egy órát emberhátrányban játszunk. A kiállítás volt a mérkőzés egyik kulcspillanata, a másik pedig, amikor kaptunk egy könnyű tizenegyest a második félidőben. Ettől függetlenül elmondtam a srácoknak, nagyon jól játszottunk, amikor tízen voltunk a pályán. Mennünk kell tovább, szerdán Balatonfüreden javítani szeretnénk!

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink