Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három pont a rangadón

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a DVTK gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott.

Három pont a rangadón

ETO FC Győr – DVTK 2-1 (2-0)

Győr, ETO Stadion V.: Sipos (Bizderi, Szabó L.).

ETO FC Győr: Borók – Öreg, Kaziupa (Savanya 57’), Kovács L. (Sali 79’), Németh L., Süle, Herczeg (Fél P. 90’), Nagy F., Cameron, Siklér (Vida 57’), Khimych. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

DVTK: Böröcz – Somogyi, Nagy L., Nagy P. (Mikó 78’), Boros, Krisztin, Geréd, Balázs, Jáhn, Oláh (Sain 75’), Voila. Vezetőedző: Bém Gábor.

Gsz.: Süle (15’), Herczeg (36’) ill. Oláh (50’).

A 3. percben Khimych csapott le egy rosszul haza adott labdára, bevezette a tizenhatoson belülre, lövése után a vendégek hálóőre nagyot védett. Kilenc perccel később Süle vette át a labdát, egy csellel átverte védőjét, ám lövése elkerülte a kaput. Negyedóra játék után Süle használt ki egy védelmi hibát, magasabbra ugrott, mint a védő, és a kimozduló kapus fölött a hálóba fejelt 1-0. A 35. percben egy balról érkező beadás után Cameron került nagy helyzetbe, ám közelről a kapu fölé lőtt. Egy perccel később szép támadás végén Herczeghez került a labda, aki tizenhét méterről lövésre vállalkozott, a labda a jobb alsóban kötött ki 2-0. A 44. percben Khimych szerzett labdát, majd hozta nagy helyzetbe Sülét, akinek balra tartó lövését védte Böröcz. Jól kezdtük a második félidőt is, a 46. percben Öreg futott el a jobb oldalon, majd adott középre, az érkező Cameron a keresztlécre fejelt. Az 50. percben szépített a DVTK. Oláh végzett el szabadrúgást jó huszonöt méterről, lövésébe Borók bele ütött, ám a labda a hálóban kötött ki 2-1. A 62.percben egy jobboldali szögletet csúsztattak meg a röviden a vendégek, a labda a jobb kapufáról hullott Borók kezébe. Az utolsó percben közel jártunk az újabb gólhoz. Előbb egy szögletet követően tisztáztak a gólvonalról a hazaiak, majd Németh L. kemény lövését védte a diósgyőri kapus.

Dörnyei Balázs: - A három pont megszerzésével elégedettek lehetünk, azon kívül az első negyvenöt percben nagyon jól futballozott a csapat, dinamikusak, lendületesek és agresszívak voltunk. Sok és sokféle helyzetet tudtunk teremteni az ellenfél kapuja előtt, de csak nagyjából az ötven százalékát tudtuk értékesíteni. Sajnos kaptunk egy finoman szólva elkerülhető gólt, de ez benne van a futballban, azonban az nem indokolt, hogy utána ilyen hektikus, nem túl közönségszórakoztató mérkőzést csináljunk. Ami jól működött az első félidőben, az működhetett volna a másodikban is, csak kiléptünk a komfortzónánkból és ezért sikerült ilyen nehézre a végére.

Bém Gábor: - Úgy érzem, a bátor támadójátékunk megvolt az első és a második félidőben is. Azt meg fogjuk nézni, hogy a 63. percben bent volt-e a labda a kapuban, vagy nem. A második félidőben volt egy húsz-huszonöt perc, amikor az ETO fölé nőtünk, de sajnos nem sikerült az egyenlítő gólt megszerezni.

További híreink

Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

Javulás a második félidőben és magabiztos győzelem

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpesten vendégszerepelt az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk az első játékrészben ugyan nagy fölényben játszott, de a kapuba nem sikerült betalálni, ám második félidőben a helyzeteket már kihasználva, magabiztos, 7-0-s győzelmet aratott.

Újpesten a három pontért

Újpesten a három pontért

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban.

Babájával együtt jár meccsre a kapus - Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink