Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskin Tamást is díjazták a HLSZ gáláján

Priskin Tamás a hét elején a Hivatásos Labdarúgók Szervezete díjátadó gáláján vett részt. Abban a megtiszteltetésben volt része, hogy miután anno a 2020/2021-es szezon legjobb NB II-es játékosának választották, átvehette az elismerést – írta a Kisalföld.

Priskin Tamást is díjazták a HLSZ gáláján

Priskin a 2020/2021-es szezonban nem csak a csapaton belül, az egész bajnokságban is gólkirályi címet szerzett, 21 találatával, meggyőző előnnyel söpörte be a győzelmet.

„A COVID miatt csak most tudták átadni a díjat. Abban az évben nemcsak az NB II gólkirálya voltam, hanem a vetélytárs csapatok kapitányai engem választottak az osztály legjobb játékosának, ami hízelgő a számomra. Remélem, hogy a karrieremben lesznek még hasonlóan szép pillanatok” – nyilatkozta játékosunk a Kisalföldnek.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink