Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Rangadó a Stadionban

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Rangadó a Stadionban

Remek formában várja a következő fordulót az ETO FC női csapata. Dörnyei Balázs tanítványai eddigi öt mérkőzésüket egyaránt megnyerték, így a szintén százszázalékos Ferencvárossal a tabella elejéről vághatnak neki a következő mérkőzésnek, ahol nem lesz könnyű dolguk, hiszen a jó erőkből álló DVTK-t fogadják. A diósgyőriek öt meccsükből hármat megnyertek és kétszer játszottak döntetlent, így a tabellán a 4. pozícióban helyezkednek el. Várhatóan jó mérkőzést fognak játszani a csapatok, ahol hölgyeinknek maximális koncentrációra lesz szükség, hogy elérjék céljukat, és itthon tartsák a három pontot. A szakmai stáb felkészítette a lányokat, és bíznak benne, hogy a héten elvégzett munka visszaköszön a szombati bajnokin.

A játékosok és a stáb nevében is mondhatom, hogy nagyon várjuk a mérkőzést – kezdte Dörnyei Balázs. – Igazi futball környezetben játszhatunk egy olyan csapat ellen, amely idáig sikeresen vette az akadályokat a bajnokságban, ugyanis még nem kaptak ki. Nagyon nehéz meccsre számítok, a Diósgyőr futballja nagy mértékben különbözik attól, mint amit mi játszunk, alapvetően védekezésre alapuló, nagyon agresszív, a játékot tördelő stílusuk van. Nekünk az lenne a legjobb, ha fenn tudnánk tartani a játék folyamatosságát, és egész biztos, hogy kijönnének azok az erősségeink, amikkel eddig sikeresen vívtuk meg a mérkőzéseinket.

További híreink

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

Jön a visszavágó! - Ingyenes belépés a szurkolóknak

A Simple Női Liga döntőjének második mérkőzése következik csütörtökön 17:45-kor az ETO Stadionban. Csapatunknak nyernie kell a Ferencváros ellen, hogy életben maradjon a remény a bajnoki cím elhódítására.

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

Történelmi tettre készülnek a hölgyek

A Simple Női Liga bajnoki fináléjában lép pályára az ETO hétfőn 18 órakor a Ferencváros otthonában.A hétfői és a csütörtöki mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

Aranyos lányok

Aranyos lányok

Remek szerepléssel bajnoki címet szerzett az ETO FC Győr leány U14-es labdarúgó csapata a régiós vetélkedésben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink