Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Vasárnap délelőtt a Nagykanizsa ellen

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, fiataljaink a tabella első feléhez tartozó Nagykanizsát fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Vasárnap délelőtt a Nagykanizsa ellen

Akadémistáink két hét kihagyás után lépnek újra pályára, mivel az előző hétvégén a MOL Magyar Kupa mérkőzések miatt nem rendeztek fordulót. Ezalkalommal kemény feladat előtt állnak fiataljaink, ugyanis a jó erőkből álló Nagykanizsa látogat Győrbe. A zala megyeiek eddigi nyolc mérkőzésükből ötöt megnyertek, egyszer játszottak döntetlent és kétszer szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött tizenhat pontjukkal a tabella 5. helyén állnak. A csapat kemény munkát végzett az elmúlt két hétben, Antonio Munoz vezetőedző pedig bízik benne, hogy a befektetett munka vasárnap megtérül.

Nagyon fontos és nehéz mérkőzést játszunk a Nagykanizsa ellen, de sokat gyakoroltuk, hogy mit kell csinálnunk védekezésben és támadásban egyaránt. Ha ugyanazt a munkát tudjuk csinálni, mint edzéseken, akkor úgy gondolom, pozitív eredményt érünk el – mondta Antonio Munoz.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink