Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnap délelőtt a Nagykanizsa ellen

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, fiataljaink a tabella első feléhez tartozó Nagykanizsát fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Vasárnap délelőtt a Nagykanizsa ellen

Akadémistáink két hét kihagyás után lépnek újra pályára, mivel az előző hétvégén a MOL Magyar Kupa mérkőzések miatt nem rendeztek fordulót. Ezalkalommal kemény feladat előtt állnak fiataljaink, ugyanis a jó erőkből álló Nagykanizsa látogat Győrbe. A zala megyeiek eddigi nyolc mérkőzésükből ötöt megnyertek, egyszer játszottak döntetlent és kétszer szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött tizenhat pontjukkal a tabella 5. helyén állnak. A csapat kemény munkát végzett az elmúlt két hétben, Antonio Munoz vezetőedző pedig bízik benne, hogy a befektetett munka vasárnap megtérül.

Nagyon fontos és nehéz mérkőzést játszunk a Nagykanizsa ellen, de sokat gyakoroltuk, hogy mit kell csinálnunk védekezésben és támadásban egyaránt. Ha ugyanazt a munkát tudjuk csinálni, mint edzéseken, akkor úgy gondolom, pozitív eredményt érünk el – mondta Antonio Munoz.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink