Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kemény munka a szünet alatt is

A válogatott szünet alatt is keményen készül az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk legutóbb a MOL Magyar Kupában Pécsváradon szerepelt, ahol magabiztosan jutott tovább.

Kemény munka a szünet alatt is

A Merkantil Bank Liga küzdelemi ugyan három hétig szünetelnek, de a MOL Magyar Kupában múlt héten pályára lépett csapatunk, ahol a megyei első osztályú Pécsvárad otthonában magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott. A továbbjutásból egy szép szabadrúgásgóllal és jó játékkal vette ki a részét a nyáron szerződtetett Bencze Márk, aki örül, hogy a következő körben élvonalbeli csapattal találkozunk, ám ettől függetlenül azzal a céllal lépnek pályára, hogy a Kecskemét ellen sikerül kiharcolni a továbbjutást.

A Pécsvárad ellen jó meccset tudtunk játszani, amit a Mester kért tőlünk, tehát hogy mindenki összeszedetten, mindenki maximális koncentrációval játsszon, sikerült végrehajtani. Természetesen voltak hibák is, ugyan nyertünk 4-0-ra, de ez lehetett volna több is, ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk. Örülök, hogy sikerült betalálnom szabadrúgásból, sokat szoktam gyakorolni ezeket a pontrúgásokat, ez most önbizalmat adhat a bajnokikra is. A válogatott szünet alatt is ugyanolyan keményen készülünk, mint máskor, jövőhéttől pedig már maximálisan a Kazincbarcikára fókuszálunk – mondta Bencze Márk.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink