Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tiffany Cameront választották a legjobb játékosnak a HLSZ díjátadóján

Kisalföld lapszemle - A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) fontosnak és valódi értékmérőnek tartja, hogy a játékosok, mint kollégák véleményt nyilvánítsanak egymásról azzal, hogy megválasztják maguk közül a legjobbakat.

Tiffany Cameront választották a legjobb játékosnak a HLSZ díjátadóján

Az elmúlt két évben a hagyományos HLSZ Díjátadó Gálát nem tarthatták meg a pandémiahelyzet miatt, az idén azonban már újra ünnepség keretében tudták díjazni az elmúlt három bajnoki idény legjobbjait.

Az Etyeken megtartott és ünnepi vacsorával egybekötött gálán a rendezvény fényét emelte, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány vezetésével részt vettek rajta a magyar válogatott díjazott tagjai is.

Megyénket két díjazott futballista képviselte. A 2020/2021-es szezon legjobb NB II-es játékosának Priskin Tamást (ETO) választották, míg a legutóbbi idényben a női labdarúgóknál a szintén ETO-s Tiffany Cameron vitte el a pálmát.

„Nagyon örülök a díjnak, megtiszteltetés a számomra. Különösen azért értékes, mert az ellenfelek csapatkapitányainak szavazatai alapján nyertem el a díjat. Nyilván ebben az ETO tavalyi jó szereplése is benne van, hiszen bajnoki döntőt játszottunk, illetve megnyertük a Magyar Kupát” – nyilatkozta az ETO jamaicai játékosa.

További híreink

Három pont a rangadón

Három pont a rangadón

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a DVTK gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott.

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Kedves Szurkolók! A szombat esti Simple Női Liga mérkőzésre a belépés ingyenes, ám regisztrációs jegyhez kötött, amit a Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni. A másik oldali bejárat, többek között az építési munkálatok miatt zárva lesz, ezért kérünk minden Szurkolót, hogy a Hotel felől érkezzenek! Köszönjük!

Rangadó a Stadionban

Rangadó a Stadionban

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink