Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Priskin bízik a közeli visszatérésben

Nagy tervekkel vágott neki az őszi idénynek Priskin Tamás, az ETO FC Győr 63-szoros magyar válogatott támadója. Azt remélte, hogy jó játékkal és gólokkal tudja segíteni a társakat, de ezekből sérülés miatt eddig semmi sem valósult meg. Játékosunk a Kisalföldnek nyilatkozott a témában.

Priskin bízik a közeli visszatérésben
A második fordulóban a Szeged elleni mérkőzésen a szünetben le kellett cserélni és azóta nem is lépett pályára.

„Sajnos előbb a combközelítő izmomban keletkezett egy gyulladás, majd nem sokkal később durván beszakadt az izom, ezért nem tudtam játszani. Mindez augusztus elején-közepén történt, azóta előbb rehabilitációs munkát végeztem, majd a héten kezdtem el a labdás edzéseket. Egyelőre nem a csapattal együtt készülök, de remélem, hogy a jövő héten már teljes értékű edzésmunkát tudok végezni. Nagyon hiányzik a játék, jó lenne minél hamarabb visszatérni a pályára. Bízom benne, hogy Kazincbarcikán már ott lehetek a csapatban” - említette a cikkben Priskin Tamás, aki kapitányként igazi vezér az öltözőben, felnéznek rá a többiek.

Az elmúlt nyolc bajnoki fordulóban 4 győzelem mellett 1 döntetlen és 3 vereség az ETO mérlege, emellett továbbjutott a csapat a MOL Magyar Kupában, ahol a Kecskemétet fogadják októberben.

„Én elégedett vagyok a csapat szereplésével, nagyobb szerencsével több pontunk is lehetne - folytatta Priskin Tamás. - A játékunkat látom biztatónak, és szerintem az idő előrehaladásával egyre jobbak leszünk. A Pécs ellen megérdemeltünk volna legalább egy pontot, de akár a győzelmünk is simán benne volt a meccsben a helyzetek alapján. Ilyen balszerencsés mérkőzés minden csapat életében előfordul néhány egy-egy bajnokságban. Menni kell tovább, küzdeni, hajtani és annak meglesz az eredménye.”

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink