Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Debütálás tétmeccsen

A Pécsvárad elleni, 4-0-s győzelemmel végződő MOL Magyar Kupa mérkőzésen, ahogy Tímár Krisztián vezetőedző korábban jelezte, több fiatal játékosának is lehetőséget adott, akik nem okoztak csalódást a továbbjutást érő összecsapáson.

Debütálás tétmeccsen

A felkészölési időszakban is rendszeresen játéklehetőséget kaptak az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatában a fiatal játékosok, akik közül a gólszerző Szujó Attila mellett, az ETO sajátnevelésű játékosa, Vingler László most tétmérkőzésen is bemutatkozhatott. Fiatal középpályásunk – aki nemrég tért vissza az U18-as válogatottból – nagyon boldog, hogy megkapta a lehetőséget, és továbbra is keményen dolgozik azért, hogy a jövőben is számítson rá a szakmai stáb.

Meccs előtt már szólt a Mester, hogy szeretne számunkra játéklehetőséget biztosítani – kezdte Vingler László. – Boldog volt, hogy be tudtam szállni, és úgy érzem, nem is okoztam csalódást. Nagyon jól alakult számunkra a kupameccs, már az elején kétgólos előnyre tettünk szert. Magabiztosan jutottunk tovább, habár a helyzetkihasználásunk lehetett volna jobb is. Örülök, hogy egy elsőosztályú csapattal játszhatunk a következő körben, de úgy gondolom, hogy hazai pályán elkaphatjuk őket. Nyilván nehéz dolgunk lesz, de az a célunk, hogy a tavalyihoz hasonlóan, idén is NB I-es csapatot búcsúztassunk. A jövőben szeretnék minél több játékpercet kiharcolni magamnak, emellett a klub NB III-as együttesében hétről-hétre jó teljesítményt nyújtani.  

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink