Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb magabiztos győzelem

A Simple Női Liga 5. fordulójában az újonc Kelen SC-t fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, és magabiztos győzelmet aratott, így továbbra is százszázalékos a bajnokságban.

Újabb magabiztos győzelem

ETO FC Győr – Kelen SC 5-0 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Büki (Frank, Végh).

ETO FC Győr: Borók – Öreg (Elson 76’), Kovács L., Kaziupa (Nagy F. 57’), Németh L. (Savanya 64’), Malesevic (Kern 57’), Süle, Herczeg, Cameron, Siklér (Vida 46’), Khimych. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Kelen SC: Bokros – Bederna, Ónodi (Stumpf 72’), Végh K. (Végh D. 83’), Ambacz (Berencsi 83’), Tóbik (Fogl 72’), Ramor, Terhes (Blayer 60’), Bernhardt Ba., Kerekes, Bernhardt Be. Vezetőedző: Kun István.

Gsz.: Kovács L. (37’), Herczeg (40’), Cameron (49’), Vida (60’), Khimych (71’).

A 4. percben Kovács L. ugratta ki Herczeget, aki jó pozícióban vette át a labdát, lövése azonban jócskán elkerülte a kaput. A 13. percben Herczeg szögletét követően Cameron tudott fejelni közelről, próbálkozása a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Hat perccel később Süle rázott le magáról nagyszerűen három embert, majd pontosan centerezett, ahol Khimych érkezett és lőtt, a labda a kapufáról perdült vissza a mezőnybe. A 26. percben tetszetős összjáték után Herczeg lőtt a tizenhatosról, középre tartó lövését azonban Bokros magabiztosan védte. A 37. percben megszereztük a vezetést!  Bal oldalról elvégzett szöglet után Kovács L. elé került a labda, akinek a tizenhatosról eleresztett lövése védhetetlenül csapódott a kapu jobb oldalába 1-0. Három perccel később Khimych ment le az alapvonalig, középre adására Herczeg érkezett, aki kapásból lőtte ki a jobb alsó sarkot 2-0. A 49. percben Malesevic indította egy magas labdával Cameront, aki egy csel után a rövid alsóba lőtt 3-0.A 60. percben Süle adott jó labdát Vidának, aki nagyszerűen vette át, és higgadtan lőtt a kimozduló kapus mellett a hálóba 4-0. A 71. percben Süle lövését blokkolták a védők, ami így Khimych elé került, támadónk a kapussal szemben higgadtan értékesítette a ziccert 5-0. Ezután már nem volt komolyabb lehetőség egyik csapat előtt sem, így együttesünk továbbra is százszázalékosan áll a bajnokságban.

Dörnyei Balázs: - Nagyon jól felkészített csapattal játszottunk, jól védekeztek, amikor volt lehetőségük, próbáltak kontrázni. Az első félidőben langyosabban kezdtünk, kellett egy negyedóra, mire felpörgött a csapat, utána viszont nagyon tetszett az, amit a pályán láttam. Amit a héten gyakoroltunk, abból nagyon sok minden visszajött a mérkőzésen. Nyilván voltak hibáink, arra kell figyelnünk, hogy labdavesztés után stabilan vissza tudjunk zárni.

Kun István: - Azt gondolom, amit elterveztünk, azt sokáig tudtuk is csinálni, utána jöttek azok a minőségi dolgok, amiben az ellenfél játékosai jobbak, nem véletlen, hogy a bajnoki címre törnek. A kapott gólok után is mindig meg tudtunk újulni, az első kettő után azonnal volt helyzetünk, tehát tudtunk volna mi is gólt lőni, sajnos ez ma nem jött össze.

További híreink

Három pont a rangadón

Három pont a rangadón

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a DVTK gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott.

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Kedves Szurkolók! A szombat esti Simple Női Liga mérkőzésre a belépés ingyenes, ám regisztrációs jegyhez kötött, amit a Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni. A másik oldali bejárat, többek között az építési munkálatok miatt zárva lesz, ezért kérünk minden Szurkolót, hogy a Hotel felől érkezzenek! Köszönjük!

Rangadó a Stadionban

Rangadó a Stadionban

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink