Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Koncentráltan a kapu előtt!

A Simple Női Liga 5. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc Kelen SC gárdáját fogadja szombaton 16 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Koncentráltan a kapu előtt!

Az eddig hibátlanul menetelő ETO FC női csapata szombaton - a fehérvári győzelem után - ismét hazai környezetben lép pályára, ahol ezúttal ismét egy újonccal, ezúttal a Kelen SC-vel találkozik. A vendégek nem kezdték rosszul a szezont, ugyanis eddig lejátszott négy mérkőzésükből kettőt megnyertek, kétszer pedig vereséget szenvedtek. Az így begyűjtött hat pontjukkal a tabella 5. helyén állnak. Ettől függetlenül a győri hölgyek a találkozó esélyesei, de semmiképp sem lehet félvállról venni az összecsapást, amire a szakmai stáb fel is hívta a játékosok figyelmét, és a hét során keményen dolgoztak, hogy sikerrel zárják a fordulót.

A Kelen egy régi ismerős csapat számomra, többször találkoztam már velük az NB I-ben – kezdte Dörnyei Balázs. – Mindig nagyon erős csapategységet mutattak, alapvetően a védekezésre helyezik a hangsúlyt, nehezen feltörhető csapat. Olyan mérkőzést várok, ahol türelmesnek kell lennünk játékban, olyan ellenféllel szemben, amely elég deffenzíven áll hozzá a futballhoz. Nagyon fontos lesz, hogy a kapujuk előtt az első pillanattól kezdve koncentráltak legyünk.

További híreink

Három pont a rangadón

Három pont a rangadón

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a DVTK gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott.

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Kedves Szurkolók! A szombat esti Simple Női Liga mérkőzésre a belépés ingyenes, ám regisztrációs jegyhez kötött, amit a Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni. A másik oldali bejárat, többek között az építési munkálatok miatt zárva lesz, ezért kérünk minden Szurkolót, hogy a Hotel felől érkezzenek! Köszönjük!

Rangadó a Stadionban

Rangadó a Stadionban

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink