Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pécsváradon a kupában

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol a megyei első osztályú Pécsvárad vendégeként lép pályára szombaton 15 órától. A találkozóról kommentár nélküli élő online streamet biztosítunk.

Pécsváradon a kupában

Megkezdi szerepelését a kupában az ETO FC, csapatunk a többi első- és másodosztályú együtteshez hasonlóan a 3. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe. Tímár Krisztián tanítványai hosszú út előtt állnak, ugyanis a Baranya megyei első osztályban szerepelő Pécsvárad SE-Prosport.hu vendégei lesznek szombaton. A házigazdák remekül kezdték a bajnokságot, három eddigi mérkőzésüket egyaránt megnyerték, emellett a kupában két magasabb osztályú csapaton sikerült túljutniuk, előbb a Kelent verték 1-0-ra, majd pedig a Dunaújváros ellen győztek 3-1-re. Nem lehet tehát félvállról venni ezt a találkozót sem, a szakmai stáb pedig el is várja a játékosoktól, hogy maximális koncentrációval lépjenek pályára.

Nyilván próbálunk a lehető legjobban felkészülni a mérkőzésre, és egyértelműen tovább akarunk jutni a kupában – kezdte Tímár Krisztián. – Tisztában vagyunk vele, hogy alacsonyabb osztályú az ellenfél, de például a harmadosztályú Dunaújvároson már tovább jutott az előző körben. Tisztelünk minden ellenfelünket, de egyértelműen a továbbjutás a cél. Próbáljuk a megfelelő terhelést megadni minden játékosnak, lesznek a keretben fiatal játékosok is, forgatjuk a keretet, ám mint mondtam, az elsődleges cél a továbbjutás.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink