Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

MTK - ETO a női kupában

Kisorsolták a Simple Női Kupa 4. fordulójának párosításait, ami szerint az ETO FC Győr az MTK Budapest otthonában lép pályára október 22-én, szombaton.

MTK - ETO a női kupában

A Simple Női Kupa 4. fordulójában máris rangadót játszik az ETO FC Győr élvonalbeli labdarúgócsapata, ugyanis Dörnyei Balázs tanítványai a fővárosban, az MTK otthonában küzdenek meg a továbbjutásért. A mérkőzés hivatalos játéknapja október 22., a pontos kezdési időpontot a közeljövőben tesszük közzé.

Párosítások:

Astra-Activtek HFC-Üllő – Újpest FC

Nyíregyháza Spartacus FC – FTC

Kész-St. Mihály-Szeged – MOL Fehérvár FC

Soroksár SC – Szekszárdi WFC

Puskás Akadémia – DVTK

MTK Budapest – ETO FC Győr

Budaörs – Haladás Viktória

Azul Verde SC – Kelen SC

További híreink

Három pont a rangadón

Három pont a rangadón

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszott az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a DVTK gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 2-1-es győzelmet aratott.

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Belépés a szombat esti női mérkőzésre

Kedves Szurkolók! A szombat esti Simple Női Liga mérkőzésre a belépés ingyenes, ám regisztrációs jegyhez kötött, amit a Hotel felőli bejáratnál lehet átvenni. A másik oldali bejárat, többek között az építési munkálatok miatt zárva lesz, ezért kérünk minden Szurkolót, hogy a Hotel felől érkezzenek! Köszönjük!

Rangadó a Stadionban

Rangadó a Stadionban

A Simple Női Liga 6. fordulójában rangadót játszik az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata szombaton 20 órától, ugyanis a DVTK látogat az ETO Stadionba. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink