Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Válogatott élmények

Csapatunk játékosa, Vingler László szerepet kapott a magyar U18-as válogatott legutóbbi összetartásán, ahol két mérkőzésen is bizonyíthatott a szakmai stábnak.

Válogatott élmények

Fotó: mlsz.hu

A még mindössze csak 16 esztendős Vingler László, aki az NB II-es felnőttcsapat keretéhez tartozik, meghívást kapott az U18-as válogatott legutóbbi összetartására. Nemzeti csapatunk Üzbegisztán legjobbjaival mérte össze erejét két mérkőzésen, ahol előbb Csákváron 2-2-es döntetlen született, majd Budaörsön 2-1-es magyar győzelemmel végződött az összecsapás. Vingler László mindkét találkozón lehetőséget kapott, előbb kezdőként egy félidőt játszott, majd Budaörsön az 53. perctől volt a pályán. Fiatal játékosunk, aki az NB III-as ETO Akadémiában rendszeresen játéklehetőséget kap, hatalmas élményekkel tért haza, és azért dolgozik továbbra is, hogy legközelebb is érkezzen a válogatott meghívó.

Vasárnap, mikor bementünk az edzőtáborba, regenerációval indult a program, mivel aznap már túl voltunk a bajnoki mérkőzéseinken – kezdte Vingler László. – Hétfőn két edzéssel készültünk, majd kedden játszottuk az első mérkőzésünket, ahol egy nagyon agresszív ellenféllel találkoztunk. Ez 2-2-es döntetlennel ért véget, jól játszottak az üzbégek, ezen a találkozón még végig bírták erővel azt a tempót, amit próbáltak diktálni. Szerdán ismét regeneráltunk, majd pedig készültünk a csütörtöki összecsapásra. Ekkor már százszázalékban mi domináltunk, azt játszottuk, amit mi akartunk, és megérdemelten meg is nyertük a meccset. Hosszútávon egyértelműen az a célom, hogy meg tudjak ragadni a válogatott keretében, ahol remek eredményeket érhetünk el a jövőben.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

A legkisebbeké a pálya!

A legkisebbeké a pálya!

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Az ETO FC Győr legkisebb korosztálya szeretettel vár minden gyereket, aki tehetségesnek és rátermettnek érzi magát, és mindene a foci! Az ovifoci kiválasztók mellett lehetőség nyílik, arra, hogy nálunk is megmutasd magad!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink