Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Válogatott élmények

Csapatunk játékosa, Vingler László szerepet kapott a magyar U18-as válogatott legutóbbi összetartásán, ahol két mérkőzésen is bizonyíthatott a szakmai stábnak.

Válogatott élmények

Fotó: mlsz.hu

A még mindössze csak 16 esztendős Vingler László, aki az NB II-es felnőttcsapat keretéhez tartozik, meghívást kapott az U18-as válogatott legutóbbi összetartására. Nemzeti csapatunk Üzbegisztán legjobbjaival mérte össze erejét két mérkőzésen, ahol előbb Csákváron 2-2-es döntetlen született, majd Budaörsön 2-1-es magyar győzelemmel végződött az összecsapás. Vingler László mindkét találkozón lehetőséget kapott, előbb kezdőként egy félidőt játszott, majd Budaörsön az 53. perctől volt a pályán. Fiatal játékosunk, aki az NB III-as ETO Akadémiában rendszeresen játéklehetőséget kap, hatalmas élményekkel tért haza, és azért dolgozik továbbra is, hogy legközelebb is érkezzen a válogatott meghívó.

Vasárnap, mikor bementünk az edzőtáborba, regenerációval indult a program, mivel aznap már túl voltunk a bajnoki mérkőzéseinken – kezdte Vingler László. – Hétfőn két edzéssel készültünk, majd kedden játszottuk az első mérkőzésünket, ahol egy nagyon agresszív ellenféllel találkoztunk. Ez 2-2-es döntetlennel ért véget, jól játszottak az üzbégek, ezen a találkozón még végig bírták erővel azt a tempót, amit próbáltak diktálni. Szerdán ismét regeneráltunk, majd pedig készültünk a csütörtöki összecsapásra. Ekkor már százszázalékban mi domináltunk, azt játszottuk, amit mi akartunk, és megérdemelten meg is nyertük a meccset. Hosszútávon egyértelműen az a célom, hogy meg tudjak ragadni a válogatott keretében, ahol remek eredményeket érhetünk el a jövőben.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink