Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Hegedűs.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár (Török), Kráz, Balogh Á., Bánki (Fekete), Balajthy (Kelemen), Bánáti (Sós), Varga O. (Koblinger), Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Bajtel.

Csató Sándor: - Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteket alakítottunk ki, de egy kontratámadás végén az ellenfél megszerezte a vezetést. A második félidőben sokat tettünk a gólszerzésért, a lehetőségeink megvoltak, de sorra elhibáztuk őket. Dicséret illeti a csapatot, hogy az utolsó pillanatig hitt abban, hogy gólt szerezhetünk. Igazságos eredmény született.

 

U17

ETO FC Győr – Budapest-Honvéd MFA 2-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Lovasi.

ETO FC: Brecska - Selyem, Mészáros, Horváth B., Mikolay, Póczik (Bakó), Gönye, Herczeg, Babulják (Tollár), Vukk, Balogh Cs. Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Gönye, Vukk.

Lipták Zoltán: - Jól kezdtük a mérkőzést, stabil volt a csapat védekezése. Az első félidő közepén egy letámadást követően szép gólt szereztünk, aztán a félidő vége előtt büntetőből egyenlített az ellenfél. A második félidő kiegyenlített volt, egy egyéni akció után újból megszereztük a vezetést, aztán a semmiből újra egyenlített a Honvéd. Összességében jól játszott a csapat, közel álltunk a győzelemhez, de a döntetlen is jó eredmény.

 

U16

PMFC - ETO FC Győr 1-7 (1-1)

Pécs, PMFC Kovácstelep Sporttelep. V.: Knézics.

ETO FC: Kocsis (Papp) – Varga M., Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Szerémi (Csorba), Jándli (Molnár), Ilyés, Zója-Katona. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Pálfalvi (2), Szerémi (2), Ilyés, Varga M., Zója-Katona.

Máté Győző: - Örülök a magabiztos bajnoki rajtnak, gratulálok játékosaimnak!

 

U14

Várda Labdarúgó Akadémia – ETO FC Győr 1-0 (1-0)

Kisvárda, várkerti Sporttelep. V.: Szopkó.

ETO FC: Lengyel – Pécskai (Mészáros), Vasi, Csernyi (Mádi), Kiss B., Vitális (Adi), Mitring, Horváth V. (Béres), Czuppon (Hernádi), Balogh B. (Gerecs), Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Nem játszottunk jól az első félidőben, sok technikai hibával, pontatlanul, bátortalanul futballoztunk, nem tudtunk igazi helyzetek kialakítani. Egy oldalszabadrúgásból a hazaiak az első félidő végén megtudták szerezni a vezetés. Szünetben több helyen is változtattunk, a cserék nagyon jól szálltak be a játékba, helyzeteket tudtunk kidolgozni, de a befejezések nem sikerület. Az utolsó húsz percet nehéz értékelni, mert a kisvárdaik csak az időt húzták, nem tudott kialakulni folyamatos játék. A döntetlenre a második félidő alapján rászolgáltunk volna.

 

U9

Minitorna (Trnava)

ETO FC: Horváth Ádám, Horváth Soma, Kovács Kristóf, Németh-Hornung Lukács, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Vadász Patrik Hunor, Vizler Csongor, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Szlovákiában vettünk részt az FC Spartak Trnava rendezte minitornán, ahol hét mérkőzést játszottunk. A srácok rendkívül jó mentalitással játszottak, és öröm volt viszontlátni a mérkőzéseken az edzésen gyakoroltakat. A mai rendezvény ismét kiválóan szolgálta a játékosok fejlődését. Gratulálok a csapatnak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – DVTK 2-4 (0-4)

Győr, ETO Park. V.: Kalocsa.

ETO FC: Kovács L. - Szabó Fanni, Smuk, Kuntzl (Kállai), Máthé, Kern, Szatmári (Varga V.), Rozs (Böröczky), Győri (Konrád), Hideghéty, Tóth S. (Szabó Fruzsina). Edző: Süle János.

Gsz.: Hideghéty, Szatmári.

Süle János: - Igaz, hogy betegségek és sérülések miatt nem a legerősebb kerettel vágtunk neki a mérkőzésnek, de ez nem lehet mentség az első félidőben mutatott játékunkra. Távol áll tőlem, hogy bárkit is megbántsak, de el kell mondani, hogy több poszton is, szinte értékelhetetlen teljesítmények születtek, és tetemes hátrányba kerültünk az első negyvenöt percben, az amúgy kellemetlen stílust képviselő Diósgyőrrel szemben. Nyilván a félidőben fejmosás következett, ahol tudtunk, cseréket is eszközöltünk, ami pozitív irányba vitte a csapatot. Nagy akarattal vágtak neki a lányok a második játékrésznek. Igaz, szép focit ekkor sem játszottunk, de töretlenül mentünk az eredmény után. Viszonylag gyorsan két gólt is szereztünk, mellette még voltak lehetőségeket az esetleges bravúrra, de a négy gól nagy hátránynak bizonyult, és nem sikerült egyenlíteni sem, pedig a második félidőben pályán lévő játékosok valóban mindent megtettek érte.

 

Leány U17

DVTK - ETO FC Győr 0-3 (0-1)

Miskolc, DVTK stadion. V: Porkoláb.

ETO FC: Csóti - Sulyok, Ézsely, Bodri, Farkas L. (Fligh), Konrád, Varga V., Szalai (Cseh), Szabó F. (Kaposi), Böröczky (Hordós), Pusztai (Patyi). Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Pusztai, Szabó F., Hordós.

Tóközi Tímea: - A mérkőzés előtt mindenféleképpen az volt a célunk, hogy megszerezzük az első győzelmüket. Ennek megfelelően álltak a játékosaim a feladathoz. A játékrész elejétől mi irányítottuk, sok helyzetet sikerült kidolgoznunk már az első fél órában. A vezető találatunk szünet előtt érkezett, egy lélektanilag nagyon fontos időszakban, így magabiztosan tudtuk folytatni a második félidőt. Végig kézben tartottuk az irányítást, a védelmünk kifogástalan volt, így megérdemeltem szereztünk három pontot. Gratulálok a csapatomnak, büszke voltam minden játékosra!

 

Leány U15

DVTK - ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Miskolc, DVTK edzőközpont. V.: Hullár.

ETO FC: Bán, Stróbli, Domján, Szűcs, Szerdahelyi (Kéri), Horváth A., Krasznai (Kristofori), Szabó P., Fligh, Szilvás (Villanueva), Bozsóki. Edző: Szücs Gergely.

Szücs Gergely: - Két egyforma csapat találkozott a mai nap folyamán. A második félidő elején megnyerhettük volna a mérkőzést, de két nagy helyzetet kihagytunk, a mérkőzés végén pedig egy jól eltalált távoli lövésből sikerült a Diósgyőrnek megnyerni a meccset. A héten dolgozunk tovább és megpróbáljuk kijavítani a hibákat!

 

Leány U14

ETO FC Győr - Kelen SC 11-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Tóth J. - Lenti, Szűcs E., Molnár, Horváth Z., Horváth A., Bágyi, Bozsóki, Kopp. Cserék: Stróbli, Vadász, Zsiga, Szerdahelyi, Lakatos, Haris. Edző: Horváth Dóra

Gsz.: Horváth A. (3), Lakatos (3), Bozsóki (2), Vadász (2), Horváth Z.

Horváth Dóra: - Az első perctől kezdve mi irányítottunk a pályán, nem nagyon hagytuk kibontakozni ellenfelünket. Labdavesztéskor magabiztosan védekeztünk, minél gyorsabban próbáltunk labdát szerezni. Szép focit játszottunk, élveztük a meccset. Sok helyzetet sikerült kialakítani, bár nem mindig született megfelelő döntés a kapu előtt. Külön örömömre szolgál, hogy legfiatalabb tehetségünk, Vadász Anna két szép góllal és két gólpasszal járult hozzá az eredményhez. Gratulálok a csapatnak, ügyesek voltak!

 

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink