Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A MOL Arénában játszottak fiataljaink

A DAC 1904 Tiétek a pálya! rendezvénysorozatának keretében meghívták U14-es és U15-ös csapatunkat egy-egy barátságos mérkőzésre, melyet a teljes gyepcsere előtt álló MOL Arénában rendeztek meg.

A MOL Arénában játszottak fiataljaink

A nagyszabású DAC-hét alatt a MOL Akadémia utánpótlás-mérkőzéseit rendhagyó módon a MOL Arénában rendezték meg. Partnerklubként az ETO U14-es és U15-ös korosztálya is meghívást kapott, és fantasztikus körülmények között, profikhoz méltó hangulatban játszhattak a DAC U14-es és U15-ös csapataival a stadion gyepén.

U15 DAC 1904 - ETO FC Győr 7:2

U14 DAC 1904 - ETO FC Győr 1:3

A barátságos mérkőzéseken játékosaink nagyszerű élményekkel gazdagodtak, igazi zsongás és futball-hangulat uralkodott a MOL Arénában.

Köszönjük szépen a meghívást!

 

 

A fotókért köszönet Kurucz Klaudiának és Lelkes Ernőnek!

Kapcsolódó képek

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink