Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szakmai nap az ETO-nál

Szakmai napot tartott az ETO FC Győr, melynek keretében a partnerklubok alaposan megismerkedhettek klubunk filozófiájával, és betekintést nyertek az utánpótlásban zajló munkába.

Szakmai nap az ETO-nál

Augusztus 31-én szerdán szakmai napot tartott az ETO FC, ahol a partnerklubjaink – Gyirmót, MTE, Csorna, Üstökös, Okos-Foci Műhely, Győrzámoly, Ménfőcsanak – képviselői, edzői vettek részt.

A rendezvény főszervezője Kulcsár Zsolt volt, rajta kívül további három szakembert ismerhettek meg a klubok képviselői. A szakmai nap első programjaként az ETO VIP-termében előadásokat hallgathattak meg a résztvevők.

Elsőként Mihalecz István, az ETO sportigazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd Artner Tamás utánpótlás-szakmai igazgató beszélt az utánpótlásban zajló munkáról, harmadiknak pedig prof. Dr. Ihász Ferenc, az élettani csoport vezetője osztott meg érdekes és hasznos információkat a kollégákkal.

A prezentációk után bemutató edzések szerepeltek a programban, ahol az U12-es korosztálynak Lakatos Attila vezetőedző, míg az U15-ös csapatnak Tuifel Péter és stábja vezényelt egy három blokkos edzést a játék felépítéséről.

A program, mely kötetlen beszélgetéssel és egy kis fogadással zárult, nagy sikert aratott a résztvevők körében.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink