Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szakmai nap az ETO-nál

Szakmai napot tartott az ETO FC Győr, melynek keretében a partnerklubok alaposan megismerkedhettek klubunk filozófiájával, és betekintést nyertek az utánpótlásban zajló munkába.

Szakmai nap az ETO-nál

Augusztus 31-én szerdán szakmai napot tartott az ETO FC, ahol a partnerklubjaink – Gyirmót, MTE, Csorna, Üstökös, Okos-Foci Műhely, Győrzámoly, Ménfőcsanak – képviselői, edzői vettek részt.

A rendezvény főszervezője Kulcsár Zsolt volt, rajta kívül további három szakembert ismerhettek meg a klubok képviselői. A szakmai nap első programjaként az ETO VIP-termében előadásokat hallgathattak meg a résztvevők.

Elsőként Mihalecz István, az ETO sportigazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd Artner Tamás utánpótlás-szakmai igazgató beszélt az utánpótlásban zajló munkáról, harmadiknak pedig prof. Dr. Ihász Ferenc, az élettani csoport vezetője osztott meg érdekes és hasznos információkat a kollégákkal.

A prezentációk után bemutató edzések szerepeltek a programban, ahol az U12-es korosztálynak Lakatos Attila vezetőedző, míg az U15-ös csapatnak Tuifel Péter és stábja vezényelt egy három blokkos edzést a játék felépítéséről.

A program, mely kötetlen beszélgetéssel és egy kis fogadással zárult, nagy sikert aratott a résztvevők körében.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink