Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Megkezdődtek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára is.

Utánpótlás-híradó

U19

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 2-1 (1-1)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Szeibert.

ETO FC: Csáktornyai - Bognár (Bíró) – Kulcsár, Óvári, Kráz (Horváth), Fekete, Balogh Á., Balajthy (Varga O.), Sós (Bánki), Németh O. (Kelemen), Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Bajtel.

Csató Sándor: - Sajnálom ezt a mérkőzést. Sikerült megszereznünk a vezetést egy szép középpályás labdaszerzés után, majd a rúgott gólunk ahelyett, hogy minket nyugtatott volna meg, az ellenfelünk ki tudott egyenlíteni egy védelmi hiba után. Az egész mérkőzésen kapkodva, pontatlanul játszottunk. Védekezésben olyan helyezkedési hibákat vétettünk, amiből a Puskás helyzeteket tudott kialakítani, és meg tudta szerezni a győztes gólt.


U17

Puskás Akadémia – ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna. V.: Kreitl.

ETO FC: Brecska – Selyem, Mészáros, Horváth, Mikolay, Gönye, Herczeg, Bakó (Rátonyi), Babulják, Vukk (Balogh), Póczik (Tollár). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz: Herczeg.

Lipták Zoltán: - Egy nagyon jó ellenféllel szemben, feledhető első félidő után nagyszerű második félidőt produkáltunk. Ha az ott adódó helyzeteinket kihasználtuk volna, meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de összességében a döntetlen is bravúr.

 

U15

MTK Budapest - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Grünvald.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb (Havasi), Lukácsy, Szarka, Algács, Molnár B. (Pázmány), Farkas D. (Csiszár), Somogyi (Szabó L.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Farkas D. (2).

Tuifel Péter: - Nagyon erős MTK ellen hátrányból felállva arattak sikert a srácok egy olyan mérkőzésen, amelyen a második félidőben a hazaiak domináltak, míg nekünk inkább csak villanásaink voltak. Azonban a mentalitás átsegítette a csapatot a nehéz időszakon, s ez győzelmet ért. Gratulálok a fiúknak!

 

U14

ETO FC Győr - Budapest Honvéd 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Levicky.

ETO FC: Lengyel – Pécskai, Vasi, Csernyi, Kiss B. (Béres), Vitális (Adi), Mitring (Mádi), Horváth V. (Gerecs), Czuppon (Mészáros), Balogh B. (Hernádi), Kuzma (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Gsz.: Hernádi.

Burányi Tamás: - Jól kezdtük a mérkőzést, ennek ellenére a vendégek egy oldalszabadrúgásból gólt tudtak szerezni. Az első félidő végén meddő mezőnyfölényben voltunk, de nem tudtunk kiegyenlíteni, az utolsó passzok nem sikerültek. A második félidő elején sikerült az egyenlítés, ebben az időben a vezetést is megszerezhettük volna. Az utolsó tizenöt perc a Honvédé volt, Lengyel védései is kellettek, hogy megőrizzük a döntetlen. Összességében igazságos eredmény született. Gratulálok a csapatnak!

 

U13

ETO FC Győr - Veszprém 3-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Burján, Schmuck, Kocsis, Major, Szalay. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Hujber, Tóth-Ludvai, Major.

Mondovics Dávid: - Első bajnoki mérkőzésnek megfelelő volt. A negyedek elég hullámzóak voltak, de így is mi irányítottuk a mérkőzést. Sok helyzetet alakítottuk ki, de többször rossz döntést hoztunk a kapu előtt. Gratulálok a fiúknak!

 

U12

ETO FC Győr - Veszprém 8-1

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Oláh - Mihalovics, Vargán, Varga M, Hajdina, Károlyi, Varga P., Vincze, Stefanics. Csere: Kaszás, Szakács, Dan, Virág, Klement, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Károlyi (2), Vincze, Szakács, Stefanics, Klement, Varga P., Dan.

Lakatos Attila: - Végre átestünk a tűzkeresztségen, az első bajnoki izgalma, varázsa mindenkinek nagy élményt jelentett. Igazi gyerekfoci: a csapatjátékunk akadozott, viszont egyénileg nagyon szép dolgokat mutattak a fiúk, végig nagy fölényben, összességében magabiztosan játszottunk, biztosan lesz még nehezebb mérkőzésünk is, de jár a nagy gratuláció a csapatnak!

 

U11

Nebuló Kupa

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gertsner Bence, Finta Boldizsár, Simkó Áron, Balaskó Máté, Balaskó Áron, Poczkodi Ábel, Adi Botond, Kósa Gábor, Savanyó Dávid, Juhász Patrik, Háczky Ákos. Edző: Andorsch André.

Andorsch André: - Szombaton a Nebuló Kupán vettünk részt, ami remekül szolgálta felkészülésünket. Jó játék mellett, nagyszerű egyéni teljesítményeket is láthattunk!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Ihász.

ETO FC: Török - Smuk, Kuntzl, Nagy F., Szabó Fa., Petrovics, Sali, Rozs, Hideghéty, Tóth S. (Dombi), Máthé (Szabó Fr.). Edző: Süle János.

Gsz.: Sali.

Süle János: - Az első félidő inkább az Illés Akadémiáé volt, többet birtokolták a labdát, de ennek ellenére nem voltak igazán a kapunkra veszélyesek, a vezetést is egy átlövésből tudták megszerezni. Belőlünk hiányzott támadásban az igazi átütőerő, inkább csak pontrúgásokból voltak lehetőségeink. A második játékrész már rólunk szólt, rendeztük a középpályás játékunkat, a szélső védők is bátrabban segítették a támadásokat, a védekezésünket is feljebb toltuk. A lányok mindent megtettek az egyenlítésért, több lehetőség is adódott, de a gól csak a 90. percben született meg. Összességében egy jó mérkőzésen igazságos döntetlen született, habár a nagy gólszerzési lehetőségeket számítva csapatunk közelebb állt a győzelemhez.


Leány U17

Illés Akadémia – ETO FC Győr 3-0 (2-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep. V.: Bíró.

ETO FC Győr: Csóti – Farkas (Fligh), Ézsely, Halmai, Sulyok (Cseh), Hórdós (Böröczki), Bodri, Konrád (Kaposi), Varga, Szabó (Horváth), Pusztai (Patyi). Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea: A mérkőzés elején óriási helyzetben hibáztunk, az ellenfél viszont az első lehetőségét azonnal gólra váltotta. 1:0 után is a mi csapatunk dominált a pályán, több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de sajnos az utolsó pillanatokban rossz megoldást választottunk, ezért hiába irányítottuk a játékot, a Haladás szerzett újabb gólt. A második félidőben elfáradtunk, így sajnos pont nélkül maradtunk. Összességében elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, megtettek mindent a győzelemért, de még nagyon sok munka vár ránk.

 

Leány U15

Illés Akadémia – ETO FC Győr 3-1 (1-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep. V.: Füst.

ETO FC Győr: Bán - Domján, Horváth, Szűcs, Stróbli (Molnár), Szalai, Szabó I., Szabó P., Fligh (Kéri), Szilvás (Krasznai), Bozsóki (Bágyi). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szalai.

Horváth Dóra: - Az első félidőben elégedett voltam a csapat teljesítményével, szép labdakihozatalok és pontos passzok jellemezték a játékot. A kommunikáció jól működött a pályán, a lányok élvezték a játékot és az ellenfél alig tudott helyzetet kialakítani. Ennek ellenére az utolsó öt percben több egyéni hiba következtében a hazai csapat megszerezte a vezetést. Az 53. percben Szalai Mira egyenlített büntetőből. A második félidőre úgy éreztem, elfáradtunk fejben, több védelmi hibát is elkövettünk, amit az ellenfél kihasznált, így alakult ki a 3:1-es végeredmény.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Budaörs 9-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Keszeg.

ETO FC Győr: Tóth – Lenti (Horváth A.), Szűcs (Molnár), Stróbli (Vadász), Szabó, Horváth Z. (Haris), Bágyi (Zsiga), Bozsóki, Kopp (Fligh). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Bozsóki (3), Szabó (2), Kopp, Fligh, Vadász, Horváth.

Horváth Dóra: - Ezen a meccsen több lehetőséget kaptak fiatal, 2011-es és 2012-es születésű lányaink. Bíztam bennük, tudtam, hogy küzdeni akarásukkal lendületet adnak az idősebbeknek, és ez így is alakult. Az első perctől kezdve mi uraltuk a mérkőzést. Fiataljaink (Kopp, Lenti, Horváth Z.) nagyon jól szálltak be a játékba, bátran cseleztek, jól mozogtak a pályán. A védekezés is egész jól ment, a vendég csapat alig tudott helyzetet kialakítani. Az egész csapaton látszott a győzni akarás, élveztük a játékot és kihasználtuk a helyzeteinket, így elégedett vagyok a csapat hétvégi teljesítményével.


 

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink