Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Megkezdődtek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára is.

Utánpótlás-híradó

U19

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 2-1 (1-1)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Szeibert.

ETO FC: Csáktornyai - Bognár (Bíró) – Kulcsár, Óvári, Kráz (Horváth), Fekete, Balogh Á., Balajthy (Varga O.), Sós (Bánki), Németh O. (Kelemen), Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Bajtel.

Csató Sándor: - Sajnálom ezt a mérkőzést. Sikerült megszereznünk a vezetést egy szép középpályás labdaszerzés után, majd a rúgott gólunk ahelyett, hogy minket nyugtatott volna meg, az ellenfelünk ki tudott egyenlíteni egy védelmi hiba után. Az egész mérkőzésen kapkodva, pontatlanul játszottunk. Védekezésben olyan helyezkedési hibákat vétettünk, amiből a Puskás helyzeteket tudott kialakítani, és meg tudta szerezni a győztes gólt.


U17

Puskás Akadémia – ETO FC Győr 1-1 (0-0)

Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna. V.: Kreitl.

ETO FC: Brecska – Selyem, Mészáros, Horváth, Mikolay, Gönye, Herczeg, Bakó (Rátonyi), Babulják, Vukk (Balogh), Póczik (Tollár). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz: Herczeg.

Lipták Zoltán: - Egy nagyon jó ellenféllel szemben, feledhető első félidő után nagyszerű második félidőt produkáltunk. Ha az ott adódó helyzeteinket kihasználtuk volna, meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de összességében a döntetlen is bravúr.

 

U15

MTK Budapest - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Grünvald.

ETO FC: Uzoni - Méhes (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb (Havasi), Lukácsy, Szarka, Algács, Molnár B. (Pázmány), Farkas D. (Csiszár), Somogyi (Szabó L.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Farkas D. (2).

Tuifel Péter: - Nagyon erős MTK ellen hátrányból felállva arattak sikert a srácok egy olyan mérkőzésen, amelyen a második félidőben a hazaiak domináltak, míg nekünk inkább csak villanásaink voltak. Azonban a mentalitás átsegítette a csapatot a nehéz időszakon, s ez győzelmet ért. Gratulálok a fiúknak!

 

U14

ETO FC Győr - Budapest Honvéd 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Levicky.

ETO FC: Lengyel – Pécskai, Vasi, Csernyi, Kiss B. (Béres), Vitális (Adi), Mitring (Mádi), Horváth V. (Gerecs), Czuppon (Mészáros), Balogh B. (Hernádi), Kuzma (Steszli). Edző: Burányi Tamás.

Gsz.: Hernádi.

Burányi Tamás: - Jól kezdtük a mérkőzést, ennek ellenére a vendégek egy oldalszabadrúgásból gólt tudtak szerezni. Az első félidő végén meddő mezőnyfölényben voltunk, de nem tudtunk kiegyenlíteni, az utolsó passzok nem sikerültek. A második félidő elején sikerült az egyenlítés, ebben az időben a vezetést is megszerezhettük volna. Az utolsó tizenöt perc a Honvédé volt, Lengyel védései is kellettek, hogy megőrizzük a döntetlen. Összességében igazságos eredmény született. Gratulálok a csapatnak!

 

U13

ETO FC Győr - Veszprém 3-0

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Schreiber, Jakabovits, Hardon, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Burján, Schmuck, Kocsis, Major, Szalay. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Hujber, Tóth-Ludvai, Major.

Mondovics Dávid: - Első bajnoki mérkőzésnek megfelelő volt. A negyedek elég hullámzóak voltak, de így is mi irányítottuk a mérkőzést. Sok helyzetet alakítottuk ki, de többször rossz döntést hoztunk a kapu előtt. Gratulálok a fiúknak!

 

U12

ETO FC Győr - Veszprém 8-1

Győr, ETO Park. V.: Horváth Á.

ETO FC: Oláh - Mihalovics, Vargán, Varga M, Hajdina, Károlyi, Varga P., Vincze, Stefanics. Csere: Kaszás, Szakács, Dan, Virág, Klement, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Károlyi (2), Vincze, Szakács, Stefanics, Klement, Varga P., Dan.

Lakatos Attila: - Végre átestünk a tűzkeresztségen, az első bajnoki izgalma, varázsa mindenkinek nagy élményt jelentett. Igazi gyerekfoci: a csapatjátékunk akadozott, viszont egyénileg nagyon szép dolgokat mutattak a fiúk, végig nagy fölényben, összességében magabiztosan játszottunk, biztosan lesz még nehezebb mérkőzésünk is, de jár a nagy gratuláció a csapatnak!

 

U11

Nebuló Kupa

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gertsner Bence, Finta Boldizsár, Simkó Áron, Balaskó Máté, Balaskó Áron, Poczkodi Ábel, Adi Botond, Kósa Gábor, Savanyó Dávid, Juhász Patrik, Háczky Ákos. Edző: Andorsch André.

Andorsch André: - Szombaton a Nebuló Kupán vettünk részt, ami remekül szolgálta felkészülésünket. Jó játék mellett, nagyszerű egyéni teljesítményeket is láthattunk!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Ihász.

ETO FC: Török - Smuk, Kuntzl, Nagy F., Szabó Fa., Petrovics, Sali, Rozs, Hideghéty, Tóth S. (Dombi), Máthé (Szabó Fr.). Edző: Süle János.

Gsz.: Sali.

Süle János: - Az első félidő inkább az Illés Akadémiáé volt, többet birtokolták a labdát, de ennek ellenére nem voltak igazán a kapunkra veszélyesek, a vezetést is egy átlövésből tudták megszerezni. Belőlünk hiányzott támadásban az igazi átütőerő, inkább csak pontrúgásokból voltak lehetőségeink. A második játékrész már rólunk szólt, rendeztük a középpályás játékunkat, a szélső védők is bátrabban segítették a támadásokat, a védekezésünket is feljebb toltuk. A lányok mindent megtettek az egyenlítésért, több lehetőség is adódott, de a gól csak a 90. percben született meg. Összességében egy jó mérkőzésen igazságos döntetlen született, habár a nagy gólszerzési lehetőségeket számítva csapatunk közelebb állt a győzelemhez.


Leány U17

Illés Akadémia – ETO FC Győr 3-0 (2-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep. V.: Bíró.

ETO FC Győr: Csóti – Farkas (Fligh), Ézsely, Halmai, Sulyok (Cseh), Hórdós (Böröczki), Bodri, Konrád (Kaposi), Varga, Szabó (Horváth), Pusztai (Patyi). Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea: A mérkőzés elején óriási helyzetben hibáztunk, az ellenfél viszont az első lehetőségét azonnal gólra váltotta. 1:0 után is a mi csapatunk dominált a pályán, több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, de sajnos az utolsó pillanatokban rossz megoldást választottunk, ezért hiába irányítottuk a játékot, a Haladás szerzett újabb gólt. A második félidőben elfáradtunk, így sajnos pont nélkül maradtunk. Összességében elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, megtettek mindent a győzelemért, de még nagyon sok munka vár ránk.

 

Leány U15

Illés Akadémia – ETO FC Győr 3-1 (1-0)

Szombathely, Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep. V.: Füst.

ETO FC Győr: Bán - Domján, Horváth, Szűcs, Stróbli (Molnár), Szalai, Szabó I., Szabó P., Fligh (Kéri), Szilvás (Krasznai), Bozsóki (Bágyi). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szalai.

Horváth Dóra: - Az első félidőben elégedett voltam a csapat teljesítményével, szép labdakihozatalok és pontos passzok jellemezték a játékot. A kommunikáció jól működött a pályán, a lányok élvezték a játékot és az ellenfél alig tudott helyzetet kialakítani. Ennek ellenére az utolsó öt percben több egyéni hiba következtében a hazai csapat megszerezte a vezetést. Az 53. percben Szalai Mira egyenlített büntetőből. A második félidőre úgy éreztem, elfáradtunk fejben, több védelmi hibát is elkövettünk, amit az ellenfél kihasznált, így alakult ki a 3:1-es végeredmény.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Budaörs 9-0 (3-0)

Győr, ETO Park. V.: Keszeg.

ETO FC Győr: Tóth – Lenti (Horváth A.), Szűcs (Molnár), Stróbli (Vadász), Szabó, Horváth Z. (Haris), Bágyi (Zsiga), Bozsóki, Kopp (Fligh). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Bozsóki (3), Szabó (2), Kopp, Fligh, Vadász, Horváth.

Horváth Dóra: - Ezen a meccsen több lehetőséget kaptak fiatal, 2011-es és 2012-es születésű lányaink. Bíztam bennük, tudtam, hogy küzdeni akarásukkal lendületet adnak az idősebbeknek, és ez így is alakult. Az első perctől kezdve mi uraltuk a mérkőzést. Fiataljaink (Kopp, Lenti, Horváth Z.) nagyon jól szálltak be a játékba, bátran cseleztek, jól mozogtak a pályán. A védekezés is egész jól ment, a vendég csapat alig tudott helyzetet kialakítani. Az egész csapaton látszott a győzni akarás, élveztük a játékot és kihasználtuk a helyzeteinket, így elégedett vagyok a csapat hétvégi teljesítményével.


 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink