Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újra hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Zsámbékot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Akadémia az ETO Park „camping” pályáján.

Harmadosztályú együttesünk az utolsó három mérkőzésén egyaránt 2-2-es döntetlent játszott, ami miatt bőven lehet hiányérzete a szakmai stábnak, ugyanis mindegyik találkozó megvolt a lehetőség a győzelem kiharcolására. Ezúttal egy újonc látogat az ETO Parkba, Antonio Munoz tanítványai a Zsámbékot fogadják a hétvégi fordulóban. Vasárnapi ellenfelünk eddigi hat mérkőzésén egy döntetlen mellett öt vereséget szenvedett. Így begyűjtött egy pontjával a tabella utolsó, 20. helyét foglalják el. A vezetőedző úgy érzi, játékosai remek munkát végeznek, a koncentráción kell javítani, és akkor az eredmények is jönni fognak.

Ezen a meccsen az lesz a célunk, hogy azt tudjuk játszani kilencven percig, amit az előzőkön nyolcvan percig – kezdte Antonio Munoz. – Fontos lesz, hogy a mérkőzés végig százszázalékos legyen a koncentráció. Ugyanazt tudom mondani, mint az előző meccs előtt, azt kell játszanunk, mint eddig, viszont egy meccs kilencven percből áll!

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink