Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újra hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Zsámbékot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Akadémia az ETO Park „camping” pályáján.

Harmadosztályú együttesünk az utolsó három mérkőzésén egyaránt 2-2-es döntetlent játszott, ami miatt bőven lehet hiányérzete a szakmai stábnak, ugyanis mindegyik találkozó megvolt a lehetőség a győzelem kiharcolására. Ezúttal egy újonc látogat az ETO Parkba, Antonio Munoz tanítványai a Zsámbékot fogadják a hétvégi fordulóban. Vasárnapi ellenfelünk eddigi hat mérkőzésén egy döntetlen mellett öt vereséget szenvedett. Így begyűjtött egy pontjával a tabella utolsó, 20. helyét foglalják el. A vezetőedző úgy érzi, játékosai remek munkát végeznek, a koncentráción kell javítani, és akkor az eredmények is jönni fognak.

Ezen a meccsen az lesz a célunk, hogy azt tudjuk játszani kilencven percig, amit az előzőkön nyolcvan percig – kezdte Antonio Munoz. – Fontos lesz, hogy a mérkőzés végig százszázalékos legyen a koncentráció. Ugyanazt tudom mondani, mint az előző meccs előtt, azt kell játszanunk, mint eddig, viszont egy meccs kilencven percből áll!

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink