Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-sok a válogatottakban

Deákovits Richárd és Tuboly Máté személyében két játékosunk kapott meghívott az U19-es válogatott soron következő programjára. A nemzeti csapat Gyirmóton készül augusztus 21. és 25. között, aminek keretében kétszer játszanak a szlovákok legjobbjaival, előbb 23-án 17 órától Szlovákiában, majd 25-én 16 órától Gyirmóton. Az U15-ös válogatott számára kiválasztó edzőtábort rendeznek Telkiben, ahol négy játékosunk - Algács Noel, Lukácsy Márk, Molnár Barnabás és Prettenhoffer Márton - vesz részt. Gratulálunk és sok sikert kívánunk játékosainknak!

ETO-sok a válogatottakban

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink