Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A Kelent fogadják akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia vasárnap újra hazai környezetben lép pályára, 11 órától a Kelen SC gárdáját fogadják az ETO Park „camping” pályáján.

A Kelent fogadják akadémistáink

A felnőttcsapathoz hasonlóan, Antonio Munoz együttese is sorozatban játssza a mérkőzéseket, ugyanis a szerdai, MOL Fehérvár FC II. elleni meccs után, vasárnap ismét pályára lép, ezúttal a Kelent fogadják hazai pályán. A fővárosi gárda akadémistáinkhoz hasonlóan, hét ponttal indította a szezont, az első négy fordulóból kettőt megnyert, egyszer játszott döntetlent, és egy alkalommal vereséget szenvedett. A vezetőedző reményei szerint sikerül a védelmet stabilizálni hétvégén, a támadójátékuk pedig eredményes lesz.

A Kelen elleni, mint az összes többi, szintén egy nagyon nehéz mérkőzés lesz – mondta Antonio Munoz. – Ettől függetlenül nyugodt vagyok, mert tisztában vagyok vele, hogy a csapat milyen munkát végez hétről-hétre. Tovább kell mennünk a megkezdett úton, és akkor vasárnap is rendben lesz minden.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink