Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A Kelent fogadják akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia vasárnap újra hazai környezetben lép pályára, 11 órától a Kelen SC gárdáját fogadják az ETO Park „camping” pályáján.

A Kelent fogadják akadémistáink

A felnőttcsapathoz hasonlóan, Antonio Munoz együttese is sorozatban játssza a mérkőzéseket, ugyanis a szerdai, MOL Fehérvár FC II. elleni meccs után, vasárnap ismét pályára lép, ezúttal a Kelent fogadják hazai pályán. A fővárosi gárda akadémistáinkhoz hasonlóan, hét ponttal indította a szezont, az első négy fordulóból kettőt megnyert, egyszer játszott döntetlent, és egy alkalommal vereséget szenvedett. A vezetőedző reményei szerint sikerül a védelmet stabilizálni hétvégén, a támadójátékuk pedig eredményes lesz.

A Kelen elleni, mint az összes többi, szintén egy nagyon nehéz mérkőzés lesz – mondta Antonio Munoz. – Ettől függetlenül nyugodt vagyok, mert tisztában vagyok vele, hogy a csapat milyen munkát végez hétről-hétre. Tovább kell mennünk a megkezdett úton, és akkor vasárnap is rendben lesz minden.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink