Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hazai győzelem Szombathelyen

A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában Szombathelyre látogatott csapatunk, ahol az első félidőben kétszer is vezetéshez jutottak a hazaiak, amit a második félidőben sikerült is megtartaniuk, így 2-1-es Haladás győzelem született.

Hazai győzelem Szombathelyen

Fotó: nso.hu

Szombathelyi Haladás – ETO FC 2-1 (2-1)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum 2532 néző. V.: Kovács J. Z. (Becséri, Rózsa).

Szombathelyi Haladás: Verpecz - Simut, Csató, Németh M., Bosnjak, Derekas, Hursán, Sipos, Doktorics, Borvető, Molnár R. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

ETO FC: Kovácsik - Kovács K., Papp M., Csinger, Csonka B., Benczenleitner, Kiss M., Kiss Be., Vitális, Babati, Borsos. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Hursák (31’), Sipos (45+1’) ill. Borsos (38’).

Az első lehetőség a 2. percben csapatunk előtt adódott, amikor Kiss M. felívelt szabadrúgását Papp M. kevéssel a kapu fölé fejelte. A 7. percben a hazaiak közel álltak a gólhoz. Derekas élesen belőtt beadását Borvető fejelte közelről a felső lécre. A 18. percben ismét Borvető érkezett a kapunk elé, ezúttal Sipos beadását fejelte a kapu fölé. A 27. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Csonka fordult kapura, akinek lövése kevéssel ment mellé. A 31. percben megszerezte a vezetést a Haladás. Egy jobbról belőtt szabadrúgást Kovácsik öklözött ki, az érkező Hursák a kapunkba sodorta 1-0. A 38. percben egyenlítettünk! Agresszív letámadás után Borsos ugrott ki, aki ballal kilőtte a hosszút 1-1. Az első játékrész utolsó pillanataiban újra megszerezte a vezetést a Haladás. Sipos távoli szabadrúgása megpattant a sorfalon, becsapva Kovácsikot, és a kapunk bal oldalába vágódott 2-1. A 67. percben Babati emelt középre, ahol Csingert találta meg, védőnk fejese után Verpecz lábbal védett nagyot. A hátralévő időben hiába próbáltunk meg mindent az egyenlítésért, a kapuba nem sikerült betalálni, így nagy csatában 2-1-es hazai győzelem született.

Tímár Krisztián: - Nagyon bosszús vagyok a mai mérkőzés miatt, mert két pontrúgásból gólt kaptunk, ami sajnos a mi figyelmetlenségünk. Ennek ellenére azt gondolom, hogy összességében domináltunk a mérkőzésen. letámadásból szereztünk gólt, amivel visszajöttünk a meccsbe. A lélektanilag rossz időben kapott gól után rendeztük a sorokat és domináltunk, de az biztos, hogy ebből a mérkőzésből tanulnunk kell, hogy több helyzetet kell kialakítanunk, nagyon kevés a kapura lövésünk, ennél több átlövés kell. A mutatott játék biztató, de eredményesebb futball várok el a játékosoktól. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy eljöttek és támogattak minket, nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült győznünk, de szerdán hazai pályán mindent meg fogunk tenni, hogy újra győzni tudjunk. Fiatal csapat vagyunk, minden meccsen fejlődünk.

További híreink

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Válogatott visszatérők

Válogatott visszatérők

Vitális Milán és Benczenleitner Barna is szerepet kapott a magyar U21-es válogatottban, amely két felkészülési mérkőzésen lépett pályára, előbb Azerbajdzsán, majd Dánia legjobbjai ellen.

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Olaszországi edzőtábor a felkészülés jegyében

Két felkészülési mérkőzést játszott a legutóbbi összetartás keretein belül a magyar U19-es válogatott, melynek keretében két ETO-játékos, Tuboly Máté és Tóth Rajmund is szerepet kapott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink