Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Akadémiák párharca

Harmadik mérkőzésére készül az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a Puskás Akadémia második csapatát fogadják vasárnap 11 órától Győrben az ETO Park „camping” pályáján.

Akadémiák párharca

Nagyszerűen kezdte a bajnokságot az Antonio Munoz által vezetett ETO Akadémia. Fiataljaink előbb a III. Kerület, majd a Bicske csapatát győzték le egyaránt 2-0-ra. Ezúttal is kemény feladat előtt állnak, ugyanis a Puskás Akadémia második csapatát fogadják vasárnap, akik eddig szintén veretlenek, egy győzelem mellett egy döntetlen a mérlegük. A szakmai stáb elégedett az elvégzett munkával, és bíznak benne, hogy az eddig látott játékot át tudják menteni vasárnapra is.

Nagyon fontos mérkőzés lesz a Puskás elleni, jó lenne, ha harmadik meccsünkön is eredményesek tudnánk lenni – kezdte Antonio Munoz. – Tisztában vagyunk vele, hogy vasárnapi ellenfelünk nagyon jó csapat, remek akadémiával rendelkeznek. Ha ugyanazt a játékot fogjuk kivinni a pályára, amit az első két fordulóban is bemutattunk, akkor véleményem szerint nem lehet gond.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink