Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Akadémiák párharca

Harmadik mérkőzésére készül az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a Puskás Akadémia második csapatát fogadják vasárnap 11 órától Győrben az ETO Park „camping” pályáján.

Akadémiák párharca

Nagyszerűen kezdte a bajnokságot az Antonio Munoz által vezetett ETO Akadémia. Fiataljaink előbb a III. Kerület, majd a Bicske csapatát győzték le egyaránt 2-0-ra. Ezúttal is kemény feladat előtt állnak, ugyanis a Puskás Akadémia második csapatát fogadják vasárnap, akik eddig szintén veretlenek, egy győzelem mellett egy döntetlen a mérlegük. A szakmai stáb elégedett az elvégzett munkával, és bíznak benne, hogy az eddig látott játékot át tudják menteni vasárnapra is.

Nagyon fontos mérkőzés lesz a Puskás elleni, jó lenne, ha harmadik meccsünkön is eredményesek tudnánk lenni – kezdte Antonio Munoz. – Tisztában vagyunk vele, hogy vasárnapi ellenfelünk nagyon jó csapat, remek akadémiával rendelkeznek. Ha ugyanazt a játékot fogjuk kivinni a pályára, amit az első két fordulóban is bemutattunk, akkor véleményem szerint nem lehet gond.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink