Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-válogatott balhátvéd érkezett

Utánpótlás-válogatott hátvéddel erősített az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Benczenleitner Barna személyében tehetséges védő csatlakozik a kerethez, aki egy évre kölcsönbe érkezik az ETO-hoz, és 44-es számú mezben lép majd pályára.

Utánpótlás-válogatott balhátvéd érkezett

Ahogy azt a szurkolói ankéton Mihalecz István elmondta, az átigazolási időszak hátralévő részében is keményen fognak dolgozni a keret megerősítésén. Így került most az ETO FC kötelékébe Benczenleitner Barna, aki a Budapest Honvédtól érkezik. A fiatal játékos a védelem bal oldalán érzi legjobban magát, ám több poszton is bevethető. Benczenleitner a Ferencvárosban kezdte a pályafutását, majd onnan a Budapest Honvédbe került, ahol a klub NB III-as csapatában folyamatosan játszott, és többször készült az élvonalbeli első csapattal is. Most nagy reményekkel érkezik Győrbe, szeretne jó játékkal hozzájárulni az ETO sikereihez.

-             A Ferencvárosban indult a karrierem, így nem lesz szokatlan a zöld szín – kezdte Benczenleitner Barna. – Tímár Krisztiánt már régebbről ismerem, ugyanis játszottam a keze alatt az utánpótlás-válogatottban, így ismerem a munkamorálját, és a személye is nagy szerepet játszott a döntéseben. Szeretnék állandó helyet kiharcolni magamnak, és stabil pontja lenni a csapatnak, együtt győzelmeket kiharcolni úgy, hogy a védekező feladatim mellet gyakran lépek be a támadásokba, ezáltal eredményes tudok lenni. Véleményem szerint a beilleszkedéssel nem lesz probléma, amiben segítségemre lesz Csiger Márk és Szujó Attila, akikkel a válogatottban is együtt játszunk.

Mihalecz István sportigazgató szerint nagy erőssége lehet az ETO-nak Benczenleitner.

-             Barnát jól ismeri a vezetőedző az U19-es válogatottból, én pedig Siófokon láttam játszani, ahol kettős igazolással szerepelt. Nagy potenciál rejlik benne, mindenféleképp akartunk igazolni még bal oldali védőt, mert ez hiányposzt. Azt látom, hogy nem csak fiatal kora miatt, hanem alanyi jogon is ki tudja harcolni magának a csapatba kerülést, ami nekünk mindenképp kedvezni fog a jövőben – mondta Mihalecz István.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink