Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Második mérkőzésünkön nem sikerült pontot szerezni a Szeged ellen hazai pályán annak ellenére, hogy jól indult számunkra a találkozó. Már a 3. percben megszereztük a vezetést, egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgást követően. Vitális lőtte be a labdát a kapu elé, amire a röviden Csonka érkezett, és előre vetődve a kapu jobb alsó sarkába fejelt. Az első játékrészben továbbra is nyomás alatt tudtuk tartani a vendégeket, ám újabb gólt nem sikerült szerezni, ami a második félidőben megbosszulta magát, ugyanis a Szeged fordítani tudott, és megnyerte a mérkőzést. A gólszerzőnk bízik benne, hogy a kisiklás után a csapat gyorsan visszatalál a jó útra, és minél előbb kijavítja a vasárnapi hibát.

Az első félidőben nagyon jól működtünk csapatként, azt tudtuk csinálni, amit a szakmai stáb előzetesen kért tőlünk – kezdte Csonka Bonifác. – Végig lendületesen játszottunk, rájuk tudtuk erőltetni az akaratunkat. Természetesen jól jött, hogy korán megszereztük a vezetést, nagyon örültem neki, hogy eredményes tudtam lenni. A félidőben ki is emelte a vezetőedző, hogy ezt kell tartani, vagy még rátenni egy lapáttal, mivel a Szeged jó csapat, biztosan ránk fognak jönni. Sajnos nem tudtuk azt a játékot hozni, amit az első játékrészben, és ennek az lett az eredménye, hogy fordítottak a vendégek. Megyünk tovább, szeretnénk minél előbb kijavítani a kisiklást, és újra három pontot szerezni.

További híreink

CsakAzETO! 4. rész

CsakAzETO! 4. rész

Kedves Szurkolók! Az ETO FC Győr klubtévéjének 4. része az alábbi időpontokban megtekinthető az M4Sport műsorán.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Értékes három pont Zalaegerszegről

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink