Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Második mérkőzésünkön nem sikerült pontot szerezni a Szeged ellen hazai pályán annak ellenére, hogy jól indult számunkra a találkozó. Már a 3. percben megszereztük a vezetést, egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgást követően. Vitális lőtte be a labdát a kapu elé, amire a röviden Csonka érkezett, és előre vetődve a kapu jobb alsó sarkába fejelt. Az első játékrészben továbbra is nyomás alatt tudtuk tartani a vendégeket, ám újabb gólt nem sikerült szerezni, ami a második félidőben megbosszulta magát, ugyanis a Szeged fordítani tudott, és megnyerte a mérkőzést. A gólszerzőnk bízik benne, hogy a kisiklás után a csapat gyorsan visszatalál a jó útra, és minél előbb kijavítja a vasárnapi hibát.

Az első félidőben nagyon jól működtünk csapatként, azt tudtuk csinálni, amit a szakmai stáb előzetesen kért tőlünk – kezdte Csonka Bonifác. – Végig lendületesen játszottunk, rájuk tudtuk erőltetni az akaratunkat. Természetesen jól jött, hogy korán megszereztük a vezetést, nagyon örültem neki, hogy eredményes tudtam lenni. A félidőben ki is emelte a vezetőedző, hogy ezt kell tartani, vagy még rátenni egy lapáttal, mivel a Szeged jó csapat, biztosan ránk fognak jönni. Sajnos nem tudtuk azt a játékot hozni, amit az első játékrészben, és ennek az lett az eredménye, hogy fordítottak a vendégek. Megyünk tovább, szeretnénk minél előbb kijavítani a kisiklást, és újra három pontot szerezni.

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink