Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A második félidőben fordított a Szeged

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai környezetben lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk ezúttal a Szegedet fogadta, az első félidőben Csonka fejese révén mi kerültünk előnybe, ám a második játékrészben fordított a Szeged és elvitte a három pontot.

A második félidőben fordított a Szeged

ETO FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-2 (1-0)

Győr, ETO Stadion 1398 néző. V.: Ducsai (Szalai, Mohos).

ETO FC: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Csonka B., Vincze Á. Tuboly, Toma, Óvári (Babati 46'), Kiss Ba. (Kovács I. 80'), Vitális (Kiss Be. 68'), Priskin (Bacsa 46'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Szeged-Csanád GA: Molnár F. T. – Ódor (Könczey 46'), Temesvári, Szilágyi, Beronja (Bitó 77'), Sipos, Simon Á. (Farkas A. 60'), Szatmári (Vári 94'), Pintér, Szakály (Bíró 60'), Gajdos. Vezetőedző: Stevanovic Aleksandar.

Gsz.: Csonka (3’) ill. Gajdos (56’), Szilágyi (81’).

Korán, már a 3. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Vitális bal oldalról belőtt szabadrágására Csonka érkezett a röviden, aki előre vetődve a kapu jobb alsó sarkába bólintott 1-0. Jó negyedóra telt el a mérkőzésből, amikor egy látámadás után sikerült labdát szerezni, majd Óvári hosszúba tartó lövésébe az utolsó pillanatban tudtak belelépni a vendégek. Az első félidő utolsó percében szép kontrát vezettünk a jobb oldalon, Priskin ugratta ki Kiss Balázst, akinek éles szögből leadott lövése nem sokkal ment el a kapu előtt. A második játékrészt is mi kezdtük veszélyesebben, Babati szabadrúgása Fodor elé került, aki sarokkal továbbította kapura a labdát, ám egy védő a gólvonalon tisztázni tudott. Az 56. percben egyenlített a Szeged. Egy szépen kijátszott támadás végén a ziccerben álló Gajdoshoz került a labda, aki közelről nem hibázott, és a hálóba lőtt 1-1. A 66. percben Pintér lépett ki a leshatáron, rávezette a kapunkra, ám a visszazáró Vincze az utolsó pillanatban menteni tudott. A 81. percben megszerezte a vezetést a Szeged. Egy visszagurított labdát Szilágyi állítás nélkül vágott a hosszú felsőbe a tizenhatos sarkáról 1-2. A mérkőzés utolsó percében Kovács I. hozta helyzetbe a középre érkező Vinczét, aki jobbal rosszul találta el a labdát, így a lábában maradt az egyenlítés. A hosszabbításban már nem tudott eredményes lenni egyik csapat sem, így a Szeged elvitte a három pontot.

Tímár Krisztián: - Azt gondolom, jól kezdtük a mérkőzést, sikerült korán vezetést szerezni, aztán ez egy kicsit megnyugtatta a csapatot, de az első félidőben szerintem még dominálni tudtunk. Szünetben kényszerűségből cserélnünk kellett, mert Priskin Tamás megsérült, bele kellett nyúlni a csapatba. Sajnos a második félidő nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem, és ez a kapott gól után csúcsosodott ki, amikor kaptunk egy könnyű gólt, kiegyenlített az ellenfél, utána pedig azt éreztem, hogy a játékosokat kissé hitevesztettek voltak, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Tettük a dolgunkat, de az igazi szenvedélyt hiányoltam a csapatból, ami az első mérkőzésen megvolt, azt most nem éreztem, ennek ellenére a végén ott volt még a meccslabda, de tőlünk ez nem elég, ki fogjuk elemezni és javítani a hibákat, és megpróbálunk visszatérni arra az útra, amin elindultunk.

Stevanovic Aleksandar: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, külön készültünk az ETO-ból, tudtuk, hogy veszélyesek a pontrúgások után, ennek ellenére rögtön a találkozó elején egy ilyenből kaptunk gólt. Nem tudom, hogy mi történt az első félidőben, nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, de aztán sikerült rendezni a sorokat, és a második játékrészben a legjobb arcát mutatta a csapat, és szerencsére ez elég volt ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink