Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Utolsó felkészülési mérkőzését a cseh bajnok ellen játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a mérkőzés végkimenetele már az eső félidőben eldőlt, ám a második játékrészben egyenrangú ellenfelei voltunk a Bajnokok Ligájára készülő együttesnek.

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Slavia Praha – ETO FC Győr 6-1 (5-0)

Felkészülési mérkőzés, Brno.

Slavia Praha: Fuchsová – Necidová, Cerná, Bendová, Abrahamsson, Szewieczková, Slajsová, Divisová, Surnovská, Krejciríková, Kozárová. Cserék: Lukásová, Khyrová, Ruzicková, Tenkrátová, Vithová.

ETO FC Győr: Borok – Öreg, Kovács L., Kaziupa (Savanya 77’), Németh L. (Fél P. 77’), Süle (Sali 77’), Khimych (Kern 77’), Herczeg (Malesevic 77’), Vida, Siklér, Cameron. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Cerná (8’, 45’), Kozárová (17’, 27’), Necidová (12’), Ruzicková (81’) ill. Vida (51’).

Utolsó felkészülési mérkőzésén az aktuális cseh bajnok Slavi Praha együttesével találkozott az ETO FC Győr. Ellenfelünk keretében svéd, cseh és szlovák játékosok is szerepeltek, akik a Bajnokok Ligájában fognak szerepelni az ősszel kiemeltként, ahol a legjobb nyolc közé jutást célozzák meg a következő évben. Az első félidőben más ritmusban játszottak a csehek, amihez nem tudtunk alkalmazkodni. A második játékrészben már átvettük a cseh együttes tempóját, ekkor már igazi arcát mutatta csapatunk, és egy remek második félidőt produkált.

Dörnyei Balázs: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, ez látszik az eredményből is, igazából picit megijedtünk az agresszív ellenféltől. Nyilván tudvalévő, hogy az európai futballban más szintet képvisel ez a csapat, erre ráment az első félidő, de sok ilyen mérkőzést kellene játszanunk. A második játékrészben egészen más arcát mutatta a csapat, és azt a félidőt simán megnyerhettük volna. Sok esetben kapkodtunk, de tulajdonképp lejátszottuk a második negyvenöt percet az ő térfelükön, csak kontralehetőségeik voltak. Nagyon jó mérkőzés volt abból a szempontból, hogy láttuk, milyen mentalitást kell kivinnünk a pályára, a második félidei egy nagyon előre vivő hozzáállás volt. Nagyon jó lenne évente nyolc-tíz mérkőzést játszani ilyen szintű csapatokkal, mert igenis fel tudjuk venni velük a versenyt.

További híreink

Főpróba a Slavia Praha ellen

Főpróba a Slavia Praha ellen

Újabb felkészülési mérkőzés szerepel az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának programjában. Hölgyeink ezúttal a Bajnokok Ligája szereplő Slavia Praha ellen lépnek pályára Csehországban szombaton 14 órától.

Kimaradtak a helyzetek

Kimaradtak a helyzetek

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az NB I-ben szereplő ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MTK-val találkoztak szerda délután Lipóton, ahol gólnélküli első félidő után az MTK a második félidőben szerzett találatával megnyerte a találkozót.

Ellentétes félidők

Ellentétes félidők

Újabb nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapat. Együttesünk az osztrák elsőosztályú élcsapattal, a First Viennával találkozott, és fordulatos mérkőzésen 5-3-as vereséget szenvedett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink