Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Munkaterület

Kedves Szurkolók! Az ETO Park Élményközpont felújítása miatt a képen rózsaszínnel jelölt szakasz építési terület, azon keresztül közlekedni sajnos átmenetileg nem lehetséges.

Munkaterület

Mind bérletvásárlás, mind mérkőzésnapi jegyvásárlás céljából arra szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy a jegypénztárt a Hotel felől, a lépcsőkön felsétálva, az úgynevezett „promenádon” keresztül, a Nyugati lelátó és a Plaza épülete között elhaladva közelítsék meg. Ezek után a beléptetés a forgókapuk felől folytatódik.

A munkálatok várhatóan szeptember végéig tartanak, addig, megkérnénk kedves szurkolóinkat, hogy a képen jelölt útvonalat használják a jegypénztár megközelítésére!

Köszönjük a türelmet és az együttműködést!

 

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink