Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnap a Szeged ellen folytatjuk

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk ezúttal a Szeged gárdáját fogadja vasárnap 19 órától az ETO Stadionban, ahová várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt az ETO sikeréért! (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Vasárnap a Szeged ellen folytatjuk

Jól kezdte az ETO FC A bajnokságot, csapatunk ugyanis meggyőző játékkal tartotta itthon a három pontot múlt vasárnap a Nyíregyháza ellenében. Vasárnap az előző szezonban jól szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia látogat az ETO Stadionban, akik az első körben a tavaly még élvonalbeli MTK otthonában, egy izgalmas mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtek. Könnyű mérkőzésre tehát ezúttal sem lehet számítani, ám Tímár Krisztián vezetőedző bízik csapatában, és reményei szerint hasonlóan sikeresek lehetnek, mint az előző fordulóban.

Nagyon várjuk már a hétvégi mérkőzést, szeretnénk ott folytatni, ahol az első forduló után abbahagytuk – kezdte Tímár Krisztián. – Tudjuk, hogy a Szeged is egy erős ellenfél lesz, de célunk, hogy újra itthon tartunk a három pontot. Egy-két helyen kényszerűségből változtatnunk kell a kezdőcsapaton, de ettől függetlenül ugyanúgy a győzelemre fogunk játszani.

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink