Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Vasárnap a Szeged ellen folytatjuk

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk ezúttal a Szeged gárdáját fogadja vasárnap 19 órától az ETO Stadionban, ahová várunk mindenkit szeretettel, szurkoljunk együtt az ETO sikeréért! (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Vasárnap a Szeged ellen folytatjuk

Jól kezdte az ETO FC A bajnokságot, csapatunk ugyanis meggyőző játékkal tartotta itthon a három pontot múlt vasárnap a Nyíregyháza ellenében. Vasárnap az előző szezonban jól szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia látogat az ETO Stadionban, akik az első körben a tavaly még élvonalbeli MTK otthonában, egy izgalmas mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtek. Könnyű mérkőzésre tehát ezúttal sem lehet számítani, ám Tímár Krisztián vezetőedző bízik csapatában, és reményei szerint hasonlóan sikeresek lehetnek, mint az előző fordulóban.

Nagyon várjuk már a hétvégi mérkőzést, szeretnénk ott folytatni, ahol az első forduló után abbahagytuk – kezdte Tímár Krisztián. – Tudjuk, hogy a Szeged is egy erős ellenfél lesz, de célunk, hogy újra itthon tartunk a három pontot. Egy-két helyen kényszerűségből változtatnunk kell a kezdőcsapaton, de ettől függetlenül ugyanúgy a győzelemre fogunk játszani.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink