Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szabó gólja megalapozta a győzelmet

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az első fordulóban, a III. Kerület otthonában aratott győzelem után, ezúttal hazai pályán gyűjtötte be a három pontot a Bicske ellenében Szabó Tamás és Farkas Balázs góljaival.

Szabó gólja megalapozta a győzelmet

Az ETO Akadémia nem éppen könnyű sorsolása ellenére hat ponttal kezdte a bajnokságot. Először az előző szezonban még másodosztályú III. Kerület otthonában, majd a hétközi fordulóban hazai pályán a Bicske ellen nyertek 2-0-ra. Mindegyik találkozón meggyőző, jó teljesítményt nyújtottak Antonio Munoz tanítványai, többek között az a Szabó Tamás, aki a szerdai találkozón nagyszerű szabadrúgásgóllal előnyhöz juttatta csapatunkat.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első perctől megfelelő volt a csapategység – kezdte Szabó Tamás. – A védelmünk magabiztos volt egész mérkőzésen, és labdaszerzés után jól mentünk át támadásba. Nagyon örülök, hogy góllal tudtam hozzájárulni a sikerhez. Nagyon jó szögből kaptunk szabadrúgást, úgy álltam oda a labda mögé, hogy érzetem, be fogom lőni. Szerencsére jól találtam el, és a kapus nem tudott hárítani. Jól kezdtük a szezont, ám helyén kezeljük a győzelmeket, dolgozunk tovább, hogy a jövőben is sikeresek tudjunk lenni.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink