Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb győzelem, szép játékkal

Az NB III Nyugati csoportjának 2. fordulójában hazai környezetben fogadta a Bicske gárdáját az ETO Akadémia. Fiataljaink ismét remek játékot mutattak be, megérdemelten tartották itthon a három pontot.

Újabb győzelem, szép játékkal

ETO Akadémia – Bicskei TC 2-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Holczbauer (Keszthelyi, Farkas G.).

ETO Akadémia: Fadgyas – Deákovits (Ignácz 79’), Papp M., Urblík, Tamás K. (Csáki 60’), Szabó T., Vingler, Sipőcz (Tóth R. 60’), Erdei (Hanzli 77’), Lacza, Farkas B. (Huszár 60’) Vezetőedző: Antonio Munoz.

Bicskei TC: Szűcs L. – Lakatos, Száhl, Dancinger (Németh J. 65’), Kovács P., Savanya (Varga L. 65’), Lencsés (Pekowski 46’), Hirman, Bori (Kincses 76’), Bozsoki, Molnár A. Vezetőedző: Csordás Csaba.

Gsz.: Szabó T. (14’), Farkas B. (52’).

A múlt heti, III. Kerület elleni bravúros győzelem után, ezúttal is nehéz feladat előtt álltak fiataljaink, akik a Bicskét fogadták hazai pályán. Az 5. percben Tamás K. szögletét Papp M. fejelte a kapu fölé. Öt perccel később a vendégek végeztek el szabadrúgást, aminek végén Lakatos csúsztatott Fadgyas kezébe. A 14. percben egy gyönyörű góllal megszereztük a vezetést. Jó húsz méterről végezhettünk el szabadrúgást, amit Szabó T. a sorfal felett a kapu jobb oldalába csavart 1-0. Az első játékrész végén gyors kontrát vezettünk, a tizenhatos vonalánál Szabó T. készítette le a labdát lövésre sarokkal az érkező Laczának, aki centikkel lőtt a kapu mellé. A 49. percben egy gyors kontra futott a vendégek jobb oldalán, Bori indította Molnárt, akinek a lövésébe az utolsó pillanatban sikerült belelépni. Az 51. percben Sipőcz verte meg védőjét, majd passzolt Farkashoz, akit csak szabálytalanul tudtak megállítani a vendégek a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt a sértett hajtotta végre, aki magabiztosan, erőből lőtt a jobb alsó sarokba 2-0. Szűcs rajta volt a lövésen, ám védeni nem tudott. A 70. percben Fadgyas magabiztosan védte Bori szabadrúgását. Négy perccel később a csereként beállt Németh J. vezette keresztbe a labdát a térfelünkön, majd jó húsz méteres lövése veszélyesen vágódott a kapunk mellé. Több lehetőség már nem adódott egyik csapat előtt sem, így akadémistáink második mérkőzésükön is begyűjtötték a három pontot.

Antonio Munoz: - Örülünk a győzelemnek, boldogok vagyunk, hogy hat ponttal kezdtük a bajnokságot. Keményen dolgozunk a jövőben is, és tovább haladunk a megkezdett úton. Hétvégén nem lesz meccsünk, így több időnk lesz készülni a következő találkozóra. Ha továbbra is mindenki így végzi a munkáját, abból a felnőttcsapat is profitálni fog a későbbiekben.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink